Επισκέπτης
Εισαι μερακληςδιαφωνω
Εισαι μερακληςδιαφωνω
οχι τοτε εγινε οικονομικη ατασθαλια με το τεβε για να φτιαξει στηθος και την πατησαμε,τωρα οκ ολα
Ειμαστε πισω ακομη σαν χωρα.οχι τοτε εγινε οικονομικη ατασθαλια με το τεβε για να φτιαξει στηθος και την πατησαμε,τωρα οκ ολα
δεν μου αρεσουν τα στεγνα,ειναι μονο για σχαραΕισαι μερακλης
τωρα με την τροικα και τον αντωνη θα αλλαξουν ομως ολαΕιμαστε πισω ακομη σαν χωρα.
Αντι να τα καλυπτει το ταμειο ολα τα εξοδα για την μεταμορφωση,
αναγκασε ενα νεο ζευγαρι Ελληνων να παρανομησει φεσωνοντας το ΤΕΒΕ,
ντροπη τυπε :SΕιμαστε πισω ακομη σαν χωρα.
Αντι να τα καλυπτει το ταμειο ολα τα εξοδα για την μεταμορφωση,
αναγκασε ενα νεο ζευγαρι Ελληνων να παρανομησει φεσωνοντας το ΤΕΒΕ,
νδκρατης;τωρα με την τροικα και τον αντωνη θα αλλαξουν ομως ολα
ΝΔτης εισαι δικε μου σαν τον Μπολντη; :Sτωρα με την τροικα και τον αντωνη θα αλλαξουν ομως ολα
Ετσι τυπε μου.ντροπη τυπε :S
αυτη η τακτικη αναγκασε τον λιλα να κανει σιτυ τουρς για να μπορεσει να μεταμορφωθει
ο μπολντης ειχε ψηφισει χρυση αυγη στις περασμενες εκλογες αλλα το μετανιωσε ειπεΝΔτης εισαι δικε μου σαν τον Μπολντη; :S
Μη το μαθουν αυτο οι αριστεριστες του bou.
σαν τον δημητρακη για παραδειγμα τυπεΕτσι τυπε μου.
Καθε χρονο φευγουν τα καλυτερα μυαλα και κροςς για το εξωτερικο.
Ως που θα παει αυτη η αφαιμαξη;
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ
Μαλλον ο Μπολντης ειναι φαν του Πολυδωρα ;)ο μπολντης ειχε ψηφισει χρυση αυγη στις περασμενες εκλογες αλλα το μετανιωσε ειπε
λες να περιμενει διορισμο στο δημοσιο ο μπολντης;Μαλλον ο Μπολντης ειναι φαν του Πολυδωρα ;)
ναι,οσο ζουσε ο αντρεας ειμουνα μαζι του ομως,μετα αλλαξα παραταξηνδκρατης;
απο αριστερα πηγες δεξια τυπε; σε κοβω να γινεσαι χρυσαυγιτης και εσυ σε κανα χρονοναι,οσο ζουσε ο αντρεας ειμουνα μαζι του ομως,μετα αλλαξα παραταξη
Στην ΝΕΡΙΤ, υπευθυνος ΙΤλες να περιμενει διορισμο στο δημοσιο ο μπολντης;
για αυτο τα λεω τετοια ωρα αυτα που ειναι στα παρκα και παιζουν τραμπαλα με τα πακιαΝΔτης εισαι δικε μου σαν τον Μπολντη; :S
Μη το μαθουν αυτο οι αριστεριστες του bou.
γουσταρω λιγο να σου πω αλλα με τρομαζει λιγο ο παναγιωταροςαπο αριστερα πηγες δεξια τυπε; σε κοβω να γινεσαι χρυσαυγιτης και εσυ σε κανα χρονο
Ωραια χρονια με τον Ανδρεα δικε μου. Ζωαρα.ναι,οσο ζουσε ο αντρεας ειμουνα μαζι του ομως,μετα αλλαξα παραταξη
καλα το ειχα καταλαβει,γιατι τι εχει ο ηλιας τυπε;γουσταρω λιγο να σου πω αλλα με τρομαζει λιγο ο παναγιωταρος