Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

  • Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

    Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

    Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

    Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

    Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

    Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

    Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

    Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

    Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

    Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

    Ψήφοι: 35 27,6%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
49.260
Like
20
Πόντοι
366
Καζαν Ντιπί
Υλικά
4 λίτρα φρέσκο γάλα
300 γρ. κορν φλάουρ
1 στήθος κότας βρασμένο και καλοχτυπημένο στο γουδί
600 γρ. ζάχαρη
1 κουταλιά μαργαρίνη
Συνταγή
Διαλύουμε το κορν φλάουρ στο ένα λίτρο κρύο γάλα. Βράζουμε τα άλλα τρία λίτρα και λιώνουμε μέσα τη ζάχαρη. Ενώνουμε τα δύο μείγματα καθώς και τις ίνες του κοτόπουλου και τη μαργαρίνη. Το βάζουμε σε κατσαρόλα με στρογγυλό πάτο και το ανακατεύουμε για 5 - 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά, μέχρι να αρχίσει η κρέμα να δένει. Αδειάζουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας σε ένα τετράγωνο ταψί και το βάζουμε πάνω στα μάτια του γκαζιού ή της ηλεκτρικής κουζίνας. Οταν αρχίζει να βγάζει σκουρόχρωμες φυσαλλίδες, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει. Τεμαχίζουμε και σερβίρουμε. Προαιρετικά το πασπαλίζουμε με κανέλα ή το σερβίρουμε με παγωτό Kαιμάκι.



^με κοτόπουλο είναι η αυθεντική συνταγή αλλά δε νομίζω ότι συναντάται συχνά ειδικά σε ελληνικά ζαχαροπλαστεία
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom