mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Τι ωραια που τα λεs..........Συνευρεση
ε....ομιλω επιστημονικα μερικες φορες...χχαχαχαχαχα
Τι ωραια που τα λεs..........Συνευρεση
Είπαμε η Νίτσα δεν έχει καμία σχέση με τις ρωσίδες που εκτός των άλλων είναι και βρωμόστομες. Έτσι Νίτσα?
Πεσμου κατι προπολεμικε νεε μου.......Σε συσκευασια 10κιλου τουs αγοραζειs?????
Αν το κανεις αποκλειστικα στο γαμησι ειναι ++++++++++++ε....ομιλω επιστημονικα μερικες φορες...χχαχαχαχαχα
Aπλα οι Ρωσσιδεs δεν ξερουν καλα την....Ελληνικη γλωσσα και τα λενε χυμαΕίπαμε η Νίτσα δεν έχει καμία σχέση με τις ρωσίδες που εκτός των άλλων είναι και βρωμόστομες. Έτσι Νίτσα?
εγω δεν ειμαι βρωμοστομη....ε με τους φιλους μου καμια φορα αλλα συγκρατουμαι
δεν ειναι σικ για μια δεσποινιδα αυτο....πιφ...
αχαχαχαχαχχαχαχα...σε φαντάζομαι με τον στόκο να έχεις φορτώσει και να είσαι έτοιμη να πάρεις θέση top bdsm partner... axaxaxaxaxa
Αν το κανεις αποκλειστικα στο γαμησι ειναι ++++++++++++
μαζι με την μπομπα θα σας παρω επανου στο τρακτερι.χαχαχαχαχαχαχα
ποτε θα με μαθεις τρακτερ???????
εγω δεν ειμαι βρωμοστομη....ε με τους φιλους μου καμια φορα αλλα συγκρατουμαι
ενα απο αυτα που του χα κανει μια φορα του κακομοιρη ηταν να καρφωσω ενα κομματι κρεας πανω στην ξυλινη πιατελα (ξερεις εκει που το κοβεις) ενα χασαπομαχαιρο που ειχαμε στο σπιτι....και να το παρατησω εκει για να παω να ανοιξω την πορτα....αλλα το εκανα εντελως επιτηδες γιατι αυτος ηταν διπλα μου....χαχαχαχαχαχαχα
το κορυφαιο που μας ειχε ρωτησει μια φορα ηταν το εξης: ανοιξε το καπακι της κατσαρολας και πιστευε οτι η κοτα που ειχαμε μεσα θα εξαϋλονονταν και θα γινοταν σουπα
Γιατί δεν αφήνεσε ελεύθερη δεσποσύνη μου? Εμείς δηλαδή δεν είμαστε φίλοι σου?εγω δεν ειμαι βρωμοστομη....ε με τους φιλους μου καμια φορα αλλα συγκρατουμαι
μαζι με την μπομπα θα σας παρω επανου στο τρακτερι.
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχαχαχαχαχαχαχα
ποτε θα με μαθεις τρακτερ???????
αναστατωνομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
θα μου μαθεις να ψεκαζω κι ολας????
επισης εχω βιτσιο με την αλλωνιστικη....την βλεπω καθε καλοκαιρι και θελω να την οδηγησω μια φορα....κανας γνωστος με αλλωνιστικη παιζει????
Tα μεταφραζει......Οπωs οι γυναικειεs πορδιτσεs!!!!επιβεβαιώνω
επειδή δεν ανήκω στον κλειστό κύκλο φίλων, πρέπει να πω ότι δεν έχω ακούσει ούτε γαμώτο από τη δεσποινίδα
μέχρι "να πάρει" ή "φτου διάβολε" πάει
αναστατωνομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
θα μου μαθεις να ψεκαζω κι ολας????
επισης εχω βιτσιο με την αλλωνιστικη....την βλεπω καθε καλοκαιρι και θελω να την οδηγησω μια φορα....κανας γνωστος με αλλωνιστικη παιζει????
Γιατί δεν αφήνεσε ελεύθερη δεσποσύνη μου? Εμείς δηλαδή δεν είμαστε φίλοι σου?