Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
γεια σου μωρη πουσταρα με τον αγριοκωλοΚαι το να είναι αποκλειστικά κρεατοφάγος κάποιος είναι ότι χειρότερο,χειρότερο και από το βέγκαν ;) ;) ;) ;)
γεια σου μωρη πουσταρα με τον αγριοκωλοΚαι το να είναι αποκλειστικά κρεατοφάγος κάποιος είναι ότι χειρότερο,χειρότερο και από το βέγκαν ;) ;) ;) ;)
τράβα γράψε ελληνικά ρε που θες να πετάς και εξυπνάδες
σαλιγκαρια τρωνε ολοι αυτοι ή παραειναι ξενερωτοι?ειναι βαρια η κατασταση δηλαδη....μη αναστρεψιμη
βιγκαν ηταν ο ενας συγκατοικος μου εκει στα ξενα....και αφου επι 20 χρονια ηταν βιγκαν...μετα απο 2 χρονια με μας....το γυρισε στην κρεατοφαγια
Και το να είναι αποκλειστικά κρεατοφάγος κάποιος είναι ότι χειρότερο,χειρότερο και από το βέγκαν ;) ;) ;) ;)
καταστροφη εισαι βρε κοπελια
ετερον εκατερον....η υπερβολη δεν ειναι καλη σε οτιδηποτε
καλα του καναμε...ασε μας μη σε πιασω και σενα τωρα
τα εχω πολυ αχτι τα new age τερτιπια
σαλιγκαρια τρωνε ολοι αυτοι ή παραειναι ξενερωτοι?
σαλιγκαρια τρωνε ολοι αυτοι ή παραειναι ξενερωτοι?
εμενα γιατι καλε? τι σου εκανα?
χαχαχαχαχα
ασε ρε...μου ελεγε κατι παλαβα...οτι τα αυγα ειναι εν δυναμει κοτοπουλακι ακαι γιαυτο δεν τα τρωει....οταν του ειπα οτι οι κοτες κανουν ουτως ή αλλως αυγα με κοιταζε σα χανος...οταν του ειπα επισης οτι τα αυγα εμποριου δεν ειναι γονιμοποιημενα επεσε σε καταθλιψη
γεια σου μωρη πουσταρα με τον αγριοκωλο
εισαι ακολουθος της νιου ειτζ αηδιας....
Καταλαβα....εχειs ξεκανει ολο τον κηπο σου.....Δεν υπαρχει σαλιγκαρι μητε για δειγμαπάκη, να ξέρεις ότι μία μερίδα χοχλιό μπουμπουριστό είναι σαν 5 βιάγκρα....τύφλα να'χει το κουκί...
έτσι κι αλλιώς, αν δεν υπάρχει κόκκορας δεν γονιμοποιούνται..
απαντησε μου στο ερωτημα
Τι ωραια που τα λεs..........Συνευρεσηε χαιρω πολυ.....δεν το γνωριζε λεμε....νομιζε οτι τα αυγα ειναι προϊον της συνευρεσης με τον κοκορα και μονο...πφφφφφ
Καταλαβα....εχειs ξεκανει ολο τον κηπο σου.....Δεν υπαρχει σαλιγκαρι μητε για δειγμα
ε χαιρω πολυ.....δεν το γνωριζε λεμε....νομιζε οτι τα αυγα ειναι προϊον της συνευρεσης με τον κοκορα και μονο...πφφφφφ
Λάθος πληροφορίες σου δίνουν κοπέλα μου. Εσύ έχεις δίκιο. Είναι VEGAN από τον πλανήτη VEGA
Πεσμου κατι προπολεμικε νεε μου.......Σε συσκευασια 10κιλου τουs αγοραζειs?????όχι αγαπητέ παππούλη...στα πρωτοβρόχια του Σεπτέμβρη βγαίνουν οι χοχλιοί που ψήνονται-τηγανίζονται-βράζονται..με την κατάλληλη διαδικασία μετά από λίγο και είναι κατάλληλοι για βρώση...
αν κάνεις αυτό που έγραψες το πολύ πολύ να πας στο νοσοκομείο από το στομάχι σου... >
Τι ωραια που τα λεs..........Συνευρεση