Επισκέπτης
Σαν να διαβαζω Πουστικη Κιθαρα... :-θέλουμε κι άλλο από τον παλιό βάρο![]()
![]()
Σαν να διαβαζω Πουστικη Κιθαρα... :-θέλουμε κι άλλο από τον παλιό βάρο![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.e-drink.gr/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/m/amp-81-70-003_5.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εριναλ, μικρυναν τα μεμε σου, το ξερεις;Θα το πιώ και αυτό το ποτήρι.. φαρμάκι![]()
Εριναλ, μικρυναν τα μεμε σου, το ξερεις;
Διακοπες ησουν;Ε γλείψε γλείψε τι να μείνει![]()
και το γατι απο γλυψιμο πηγε?Ε γλείψε γλείψε τι να μείνει![]()
από κοντά είμαι αντικοινωνικός και συνεσταλμένος ;) σαν τον από πάνω μου^ ;)
σε κοροιδευει τυπε.Τον ειδα να κανει καμακι σε κατι πατσαβουρες στο γκαζι .μιλαμε για μουτρο ο τυποςΉμουν σίγουρος. Χαλάς όλη την ενέργεια σου εδώ γι' αυτό ηλίθιε!
Διακοπες ησουν;
Καμια καλοκαιρινη ιστορια με τριο, λεσβιακα και τα ρεστα μου gangbank εχεις να μας πεις;
Ήμουν σίγουρος. Χαλάς όλη την ενέργεια σου εδώ γι' αυτό ηλίθιε!
Σου ειχαν δωσει το χαπι του βιασμου, σου δωσανε roofie.Με είχαν απαγάγει εξωγήινοι αλλά δεν θυμάμαι![]()
Σου ειχαν δωσει το χαπι του βιασμου, σου δωσανε roofie.
Ενα γαμησι με πονο θα σε βοηθησει να θυμηθειςκαμιά πουτσα να γλειψω ελπίζω. αλλά δεν θυμάμαι![]()
χαλκα στη κοσμα θα βαλω να την τριγυρναω σαν αρκουδαΘα βαλειs και σκουλαρικι ρε?
το κοτοπουλακι το εχεις πετυχει;
πες πως ειναι ρε,για να ξερουμε να πεσουν οι μαπες ;)
τι κολημα εχετε φαει ρε παιδες για να καταλάβω?Εμφανισιακά δύσκολα τον ξεχωρίζεις από τα ανήλικα του γυμνασίου που κάνουν την πρώτη τους μπουρδελότσαρκα.
Εμφανισιακά δύσκολα τον ξεχωρίζεις από τα ανήλικα του γυμνασίου που κάνουν την πρώτη τους μπουρδελότσαρκα.