life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
από κοντά είμαι αντικοινωνικός και συνεσταλμένος ;) σαν τον από πάνω μου^ ;)
Ευγε Χαραλαμπε
από κοντά είμαι αντικοινωνικός και συνεσταλμένος ;) σαν τον από πάνω μου^ ;)
Μπορεί να μην ξέρω τα ονόματα σας αλλά φατσικά σας ξέρω όλους.
Και το Σταματάκι με το μπεμπε προσωπάκι.![]()
πού είναι το γουλφάκι![]()
εδω ο σταμουλης στη φυλης...προσεξτε τον τρομο στα ματια του οταν αντιληφθηκε τον νωντοτυπο να τον φωτογραφιζει ;)το κοτοπουλακι το εχεις πετυχει;
πες πως ειναι ρε,για να ξερουμε να πεσουν οι μαπες ;)
ενας κοινος μαλακας εισαιαπό κοντά είμαι αντικοινωνικός και συνεσταλμένος ;) σαν τον από πάνω μου^ ;)
γιατι ο πρασινος βατραχος θελει να χεσει τον μποζ μαν?ενας κοινος μαλακας εισαι![]()
ενας κοινος μαλακας εισαι![]()
αληθεια το ΔΝΤ τι ειναι?
Αυτος ειναι ο αντιστοιχος So Tiri της Παλαιστινης;
Τι θελει ο κοουτς; Θα παρει τελικα το μοσχαρι τον Μπουρουση;
αληθεια το ΤΧΣ τι ειναι![]()
εχω ακουσει αλλα δεν ειναι αποδεδειγμενο οτι το σκουλαρακι στο αυτι μπορει να επηρεαση την σεξουαλικοτητα του αντρα γιατι οπως ειπες ειναι ερωτογενη ζωνη τωρα απο την αλλη δεν ειναι κατακριτεο το να φοραει καποιος σκουλαρακι εγω δεν φοραω γιατι δεν μου εχει ερθει ακομα αυτη η καυλα αν μου ερθει ισως και να βαλω
λες να σκαμε νωντοπεριπολια με την pimp limo της νωντοσυμμοριας δικε μου ;) και οπου βλεπουμε κοτοπουλακι, πιρφοραγαπουλη ή τραβελοφιλο να κατεβαινουν τα "παιδια" απο το αμαξι να τους περιποιουνται?Αυτος ειναι ο αντιστοιχος So Tiri της Παλαιστινης;
Alitiz, θα παιζει οταν κυκλοφορουμε Φυλης... να σκορπιζουν οι πιρφοροι και τα κοτοπουλακια να κανουν ρεσαλτο στους καδους ;)
ethnikos star@Τι θελει ο κοουτς; Θα παρει τελικα το μοσχαρι τον Μπουρουση;
το πρωτο δε θυμαμε να το ρωτησα ποτεθέλουμε κι άλλο από τον παλιό βάρο![]()
![]()
Θα βαλειs και σκουλαρικι ρε?το πρωτο δε θυμαμε να το ρωτησα ποτε
αλλα το δευτερο το ειχε πει καποτε καποιος,ελπιζω να ψαρωσατε
επισης μη ξεχναμε και τα ποδια οτι ειναι ερωτογενη ζωνη
γιάυτο το σταματακη πρεπει να προσεχει![]()
Μονο ετσι θα ξεβρωμισειλες να σκαμε νωντοπεριπολια με την pimp limo της νωντοσυμμοριας δικε μου ;) και οπου βλεπουμε κοτοπουλακι, πιρφοραγαπουλη ή τραβελοφιλο να κατεβαινουν τα "παιδια" απο το αμαξι να τους περιποιουνται?![]()