gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
το κεφαλακι θα εχει σχημα κεφαλιου γαλατη για να τους ειναι και πιο ευχαριστο
το κεφαλακι θα εχει σχημα κεφαλιου γαλατη για να τους ειναι και πιο ευχαριστο
πρασινη σαλουφα.....τι νεα;
πρασινη σαλουφα.....τι νεα;![]()
τετοια να μου λες να με φτιαχνεις...... ;)τελειώνω το αποψινό πμ με αυτούς που πρέπει να μπαναριστούν και στο στέλνω![]()
Εχει νοημα η ζωη σου στο bou. τελικα... πρασινε Ματσατελειώνω το αποψινό πμ με αυτούς που πρέπει να μπαναριστούν και στο στέλνω![]()
Φερε και λιπαντικο να μη ζοριστει η πατουρα σου.ετσι.Επισης δηλωνω αν θελει βεβαια ο σταμ βοηθος του στο ξεσκαρταρισμα των νωντο-τυπων.Σκοινι και σαπουνι θα φερω εγω![]()
λεφτα υπάρχουν... σαν να λενε θα φαω της μαπες μουολο θα ειναι ο μεμος.....θυμιζει παπανδρεου....[size=30pt]θα[/size] σου ριξουμε,[size=30pt]θα [/size]φας,[size=40pt]θα[/size] σου κανουμε τα τρια δυο.....γελοιο υποκειμενο εχει καταντησει στο σαιτ.....περιγελος του τσατ
Αφου σε καλουνε και δεν πας.λεφτα υπάρχουν... σαν να λενε θα φαω της μαπες μου
και οταν με δουν απο κοντα θα φαω κανα φαλαφελ![]()
σκάσε τρολ... που μας κανεις και μακροχρόνιες πρόβλεψεις..Αφου σε καλουνε και δεν πας.
Εγω ποσες φορες σε καλεσα και ετρεξες να κρυφτεις σε καδο.
Ασε τις εντυπωσεις, μια ζωη χεστης θα εισαι.
Να δούμε τι θα λες όταν σε πετύχω στην πιάτσα.σκάσε τρολ... που μας κανεις και μακροχρόνιες πρόβλεψεις..
Σκασε να πεις στην μανα σου οταν σε πετυχαινει να την παιζεις κατω απο τα παπλωματα... θρασυδειλο κοτοπουλακι.σκάσε τρολ... που μας κανεις και μακροχρόνιες πρόβλεψεις..
τραβα ρε μαλακα χοντρε.. μια λαβη εισαι και εσυ... προσεξε ξερω πως θα σε ακινητοποιησω οταν θα εισαι κατω..Να δούμε τι θα λες όταν σε πετύχω στην πιάτσα.
Ξεκίνησα πάλι βάρη.Πολύ πορνώδες πρόγραμμα.Σκασε να πεις στην μανα σου οταν σε πετυχαινει να την παιζεις κατω απο τα παπλωματα... θρασυδειλο κοτοπουλακι.
ελα μπουμπη θα σε βυζαξει η μανουλα και σημερα.. μην εχεις νευρακια...θα φας και φαριν λακτεΣκασε να πεις στην μανα σου οταν σε πετυχαινει να την παιζεις κατω απο τα παπλωματα... θρασυδειλο κοτοπουλακι.
Μονο ενας Θεος του μεγεθους σου ξεκινα βαρη καλοκαιριατικα...Ξεκίνησα πάλι βάρη.Πολύ πορνώδες πρόγραμμα.
για πες..Ξεκίνησα πάλι βάρη.Πολύ πορνώδες πρόγραμμα.
Χαλκομανια θα σε κανω φελε...ελα μπουμπη θα σε βυζαξει η μανουλα και σημερα.. μην εχεις νευρακια...θα φας και φαριν λακτε![]()
Δε λέω.Είναι νωντομυστικά αυτά,δεν τα αποκαλύπτω σε πιρφόρους.για πες..
Χαλκομανια θα σε κανω φελε...
http://[URL unfurl="true"]www.greenpage.gr/greenfoto/chicken/chicken04.jpg[/img[/URL]]
[/quote] το μαθες και το κοτοπουλακι πως να ανοιγει τα ποδια του? :2funny:
εσυ μωρη λουγκρα θα κανεις ολη την φυση και την πλαση πορνοσταρ
πηγαινε να πιεις τον τραβελοζομο :pipa1: