memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ποσο γκαιη εισαι? :S
ποσο γκαιη εισαι? :S
Τι είναι αυτό πάλι;;;Volcano γιατί δεν μου μιλάς; >σας αρεσουν τα σαρπει?
το σταματακη λειπει εχει παει να γευθει ποδαριλαγια νωντοκολαση με one way ticket... ;)
φακ γιου μπιτςποσο γκαιη εισαι? :S
ο απολυτος θα αναλαβει την τελευταια φροντιδα του παντωςγια νωντοκολαση με one way ticket... ;)
το υποκεντρο εισαιποσο μαρεσει να ειμαι το επικεντρο![]()
δεν μου φαινονται να αστιευονται σταμουληποσο μαρεσει να ειμαι το επικεντρο![]()
ασε ρε, μου μαθες και το υποκεντρο..το υποκεντρο εισαι
καμια προταση μεταξωτη εχεις![]()
καλυτερα καπου πρεπει να ξεσπασω...μπορει να μου την πεσουν ολοι μαζι, αλλα εναν θα τον πιασω... ΕΝΑΝ ;)δεν μου φαινονται να αστιευονται σταμουλη
σε ποιον θα ηθελες πιο πολυ να ξεσπασεις για το πεσιμο που σου κανουν στο μπου;καλυτερα καπου πρεπει να ξεσπασω...μπορει να μου την πεσουν ολοι μαζι, αλλα εναν θα τον πιασω... ΕΝΑΝ ;)
μονο εναν θελω...![]()
θες να κληρωθω εγωκαλυτερα καπου πρεπει να ξεσπασω...μπορει να μου την πεσουν ολοι μαζι, αλλα εναν θα τον πιασω... ΕΝΑΝ ;)
μονο εναν θελω...![]()
δεν ξερω, νωντας,μεμοσαν,σκατομουτρο,νευμαρ ολοι εναντιων μουσε ποιον θα ηθελες πιο πολυ να ξεσπασεις για το πεσιμο που σου κανουν στο μπου;
ρε θα προτεινεις τιποτεςδεν ξερω, νωντας,μεμοσαν,σκατομουτρο,νευμαρ ολοι εναντιων μου![]()
ρε θα προτεινεις τιποτες
για μετα εχω βαλει στο ματι τη τζελα στο 71 κατω
εμφανησιμη αρκετα ,μεσα λεει?![]()
ο μεμονωντας ειναι μια οντοτητα κλαρινοκοτοπουλακιδεν ξερω, νωντας,μεμοσαν,σκατομουτρο,νευμαρ ολοι εναντιων μου![]()
αμε ;) απλα λεπτομεριες δεν θα δωσω σε προδοτηρε θα προτεινεις τιποτες
για μετα εχω βαλει στο ματι τη τζελα στο 71 κατω
εμφανησιμη αρκετα ,μεσα λεει?![]()