kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Μπολντη αυτο που γραφεις στην υπογραφη σου απο κατω,ισχυει?
κλωνος?![]()
οκ. ;)Ναι ρε.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αφηνεται ησυχο τον Μητσαρα να καυλαντισει με τα μωρα.αχαχουχας παρτυ γινεται παλι στο κοσμο
θα του στειλουμε τον αστυνομο θεοχαρη...κρατάει γερά ο πούστης ο μήτσος δεν μαρτυράει παρά την πίεση![]()
θα του στειλουμε τον αστυνομο θεοχαρη...![]()
![]()
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αφηνεται ησυχο τον Μητσαρα να καυλαντισει με τα μωρα.![]()
4ον Με τα ζωντανα το ευχαριστο ειναι οτι μπορεις να αναπληρωσεις την απουσια τους εν αντιθεση με τις ανθρωπινες σχεσεις οπου ειναι αχταρμας συναισθηματων και καταστασεων (μην τα μπερδευεις αυτα τα δυο γιατι ΔΕΝ ειναι το ιδιο πραγμα)κρατάει γερά ο πούστης ο μήτσος δεν μαρτυράει παρά την πίεση![]()
4ον Με τα ζωντανα το ευχαριστο ειναι οτι μπορεις να αναπληρωσεις την απουσια τους εν αντιθεση με τις ανθρωπινες σχεσεις οπου ειναι αχταρμας συναισθηματων και καταστασεων (μην τα μπερδευεις αυτα τα δυο γιατι ΔΕΝ ειναι το ιδιο πραγμα)
Nταξει υπογραφη αχαχουχας το κειμενο.![]()
![]()
1ον Δεν σε εβρισα ποτε και συνεχιζεις να με βριζεις αυτο αν μη τι αλλο δειχνει την διαπαιδαγωγηση σου και το ποιον σου
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ
2ον Τι ειναι το ΠΙΚΠΑ που αναφερεις ?
3ον Στα αλλα φορουμ που ειμαι δεν εχω συναντησει ατομο σαν εσενα και δεν καταλαβαινω τι λες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αχαχουχας παρτυ γινεται παλι στο κοσμο
[tt]Εγω σε καθε ακουσμα απο τριτους τυπου "τι κανει το σκυλακι σου" για το πρωτο με επαιρναν τα ζουμια σε μεγαλο βαθμο και μιλαμε για σχεδον 2 εβδομαδες
[/tt]
Δυο βδομαδες κλαμα! Το τιμησε το ζωντανο.σηλιπιτήρια Μήτσο...
ειναι αισθηματιας πακιστανε μουσηλιπιτήρια Μήτσο...
Αχ η βελβούλα![]()
ειναι αισθηματιας πακιστανε μου![]()