canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Εξακολουθω να..................>![]()
για ένα τυπά που κυκλοφορεί me δερμάτινα παντελόνια και αλυσίδες και είναι σαν να βγήκε από το sons of anarchy λέει.... ;)
Εξακολουθω να..................>![]()
για ένα τυπά που κυκλοφορεί me δερμάτινα παντελόνια και αλυσίδες και είναι σαν να βγήκε από το sons of anarchy λέει.... ;)
Χαχαχαχχαχχαχαχα. κλασικος μαλακας παντα αυτος ο Μητσος.
Ασχετο αλλα απο τον τριτο μεχρι πεμπτο κυκλο μας τα χαλασε η σειρα. Κριμα και την ειχα συμπαθησει αρκετα την σειρα.για ένα τυπά που κυκλοφορεί me δερμάτινα παντελόνια και αλυσίδες και είναι σαν να βγήκε από το sons of anarchy λέει.... ;)
ο 4 κυκλος μου αρεσε αρκετα...στον 5 μας τα πρηξανε ειδικα με την μαλακω την Τζεμα...''σκοτωσαν'' κ τον Οπι κ γαμηθηκε η φαση....Ασχετο αλλα απο τον τριτο μεχρι πεμπτο κυκλο μας τα χαλασε η σειρα. Κριμα και την ειχα συμπαθησει αρκετα την σειρα.
Ασχετο αλλα απο τον τριτο μεχρι πεμπτο κυκλο μας τα χαλασε η σειρα. Κριμα και την ειχα συμπαθησει αρκετα την σειρα.
όντως τα πρώτα ήταν ποιο ωραία, αλλά δεν μπορώ να πω ότι το βαρέθηκα...
11 Σεπτεμβρίου νομίζω ξεκινάει πάλι.
Οι ηθοποιοι δεν τραβανε σε πιο απαιτητικες καταστασεις. Καπως το εσωσε ο τεταρτος κυκλος και μερικα επεισοδια του πεμπτου αλλα και παλι παραμενει μια μετριοτητα. Επισης περισσοτερα γυμνα εχουμε δει απο αυτονο 4 κυκλος μου αρεσε αρκετα...στον 5 μας τα πρηξανε ειδικα με την μαλακω την Τζεμα...''σκοτωσαν'' κ τον Οπι κ γαμηθηκε η φαση....
Μπούτι!
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/profile_pictures/98546_1372286148.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
η Ελενίτσα ?
η Ελενίτσα ?
τωρα που το λες το διαπιστωνω κ γω...μαλλον πονταρουν κ στις γυναικες φαν (?)...δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως...Επισης περισσοτερα γυμνα εχουμε δει απο αυτον
παρα απο γυναικες.
αυτη που λεει και ο αλλος στην διαφημιση?η Ελενίτσα ?
αυτη που λεει και ο αλλος στην διαφημιση?
γιαυτο δεν γραφει εδω δικε μουαχαχουχας παρτυ γινεται παλι στο κοσμο