kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Τι να κλάσει ο σάκος μπροστά στις λαβές των πουσαπς![]()
χαχαχα ΓΑΜΑΝΕ οι λαβές οφείλω να πω ;)
Τι να κλάσει ο σάκος μπροστά στις λαβές των πουσαπς![]()
χαχαχα ΓΑΜΑΝΕ οι λαβές οφείλω να πω ;)
ναι ρε μπεσαμέσα είσαι ;)
σίγουρα δεν έμπαινες?![]()
Παίζει να σαι ο μόνος άνθρωπος στη γη που έχει αγοράσει αυτά τα πράματα
Για εκτόνωση και για cardio οκ,πάρτον.Το πιθανότερο είναι ότι μετά απο 2 εβδομάδες θα τον έχεις βαρεθεί.Επίσης μία πολύ σοβαρή πιθανότητα είναι να προκύψει κάποιο απρόβλεπτο πρακτικό πρόβλημα,τύπου "κάνει πολύ θόρυβο ο σάκος","δεν υπάρχει τρόπος να στερεώθει κάπου" κτλ.δεν ξέρω μου καρφώθηκε χθες στο μυαλό αν και το έχω σκεφτεί κάποιες φορές παλιότερα, σίγουρα όχι να μάθω μποξ, σίγουρα για εκτόνωση και δίκην "αεροβικής" αφού γυμναστήριο είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να πάω δεν μου αρέσει, βασικά ο κυριότερος λόγος να μην μου μείνει απωθημένο δεν μπορώ να ζω με απωθημένα :'(
την κακια σου την λες παντα ;)Γιατί δεν πηγαίνεις έξω για τρέξιμο;Φοβάσαι μη χάσεις κάνα ποστ;
Πού χάθηκε αυτός;
Για εκτόνωση και για cardio οκ,πάρτον.Το πιθανότερο είναι ότι μετά απο 2 εβδομάδες θα τον έχεις βαρεθεί.Επίσης μία πολύ σοβαρή πιθανότητα είναι να προκύψει κάποιο απρόβλεπτο πρακτικό πρόβλημα,τύπου "κάνει πολύ θόρυβο ο σάκος","δεν υπάρχει τρόπος να στερεώθει κάπου" κτλ.
Για να δεις αποτέλεσμα στο σώμα σου απ'το σάκο πρέπει να χουν πολλή δύναμη τα χτυπήματά σου.Θέλει να χεις τεχνική δηλαδή και ίσως κάποια στιγμή αρχίσεις και χτυπάς με δύναμη.Λέμε τώρα...
Και θέλει και φυσική κατάσταση γιατί αν βαράς δυνατά στα 5 κροσέ θα σου χει βγει η γλώσσα έξω.
*Επίσης θέλει βαρύ σάκο.
Μου φαίνεται τελείως άκυρο να πάρεις σάκο χωρίς να ξέρεις να χτυπάς.Όχι ότι μου φαίνεται αδύνατο να μάθεις τεχνική απ'το youtube.
Βασικά αν δε σ'αρέσει το μποξ/κικ/τάι θα βαρεθείς οπωσδήποτε και πολύ γρήγορα.Δεν έχει νόημα.Εδώ βαριόμαστε εμείς που γουστάρουμε.
Γιατί δεν πηγαίνεις έξω για τρέξιμο;Φοβάσαι μη χάσεις κάνα ποστ;
Δεν ξέρω,δεν τους έχω ζυγίσει.τα έχω σκεφτεί όλα αυτά και ναι το πιθανότερο είναι ότι αν το πάρω θα το βαρεθώ πολύ σύντομα
επίσης αυτό με το βάρος μου φαίνεται λογικό αλλά δεν ξέρω ποιός θεωρείται βαρύς σάκος, ο 40άρης?
Δεν ξέρω,δεν τους έχω ζυγίσει.
Σίγουρα να είναι μεγάλος.Όσο πιο μεγάλος γίνεται.
Γιατί δεν πας για τρέξιμο;"Έχεις τη μέση σου;"
γιατί αν υπάρχει κάποιος πχ ενός μέτρου και είναι το ίδιο (πολύ) βαρύς με κάποιον δίμετρο κάνει διαφορά? υποθέτω πως όχι και ο πρώτος πιάνει λιγότερο χώρο λόγω όγκου
το τρέξιμο είναι ό,τι χειρότερο για μένα με σκοτώνεις![]()
Δε γίνεται αυτό ρε πιρφόρε.Με τα ίδια υλικά πάνω κάτω είναι γεμισμένοι οι σάκοι.Ανάλογα με το μέγεθος πάει το βάρος.Αλλά μερικοί έχουν το ίδιο μέγεθος και διαφορετικό βάρος.Και είναι πιο σκληροί.Δεν ξέρω τι παίζει.Ίσως είναι πιο γεμισμένοι.γιατί αν υπάρχει κάποιος πχ ενός μέτρου και είναι το ίδιο (πολύ) βαρύς με κάποιον δίμετρο κάνει διαφορά? υποθέτω πως όχι και ο πρώτος πιάνει λιγότερο χώρο λόγω όγκου
Το γυμναστήριο δε σ αρέσει, το τρεξιμο σε σκοτώνει, μόνο μπου τελεία κομ, τέλος
Δε γίνεται αυτό ρε πιρφόρε.Με τα ίδια υλικά πάνω κάτω είναι γεμισμένοι οι σάκοι.Ανάλογα με το μέγεθος πάει το βάρος.Αλλά μερικοί έχουν το ίδιο μέγεθος και διαφορετικό βάρος.Και είναι πιο σκληροί.Δεν ξέρω τι παίζει.Ίσως είναι πιο γεμισμένοι.
Κι εγώ έτσι ήμουν κάποτε και τώρα τρέχω 10 χιλιόμετρα για ζέσταμα.σοβαρά το τρέξιμο με σκοτώνειστον στρατό θυμάμαι όταν ήταν να τρέξουμε αγχωνόμουν, από την πρώτη γύρα μου έπεφτε η γλώσσα και έκανα 3-4 ακόμα μόνο με την δύναμη της θέλησης και από εγωισμό για να μην γίνω ρόμπα
![]()
Κι εγώ έτσι ήμουν κάποτε και τώρα τρέχω 10 χιλιόμετρα για ζέσταμα.
α δεν ηξερα οτι στο μπου.κομ εχουμε και διαδρομουςΚι εγώ έτσι ήμουν κάποτε και τώρα τρέχω 10 χιλιόμετρα για ζέσταμα.
Πέρασε ο Ταφ-Ταφ απο εδώ;