Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
δεν ξέρω μου καρφώθηκε χθες στο μυαλό αν και το έχω σκεφτεί κάποιες φορές παλιότερα, σίγουρα όχι να μάθω μποξ, σίγουρα για εκτόνωση και δίκην "αεροβικής" αφού γυμναστήριο είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να πάω δεν μου αρέσει, βασικά ο κυριότερος λόγος να μην μου μείνει απωθημένο δεν μπορώ να ζω με απωθημένα :'(
Για εκτόνωση και για cardio οκ,πάρτον.Το πιθανότερο είναι ότι μετά απο 2 εβδομάδες θα τον έχεις βαρεθεί.Επίσης μία πολύ σοβαρή πιθανότητα είναι να προκύψει κάποιο απρόβλεπτο πρακτικό πρόβλημα,τύπου "κάνει πολύ θόρυβο ο σάκος","δεν υπάρχει τρόπος να στερεώθει κάπου" κτλ.

Για να δεις αποτέλεσμα στο σώμα σου απ'το σάκο πρέπει να χουν πολλή δύναμη τα χτυπήματά σου.Θέλει να χεις τεχνική δηλαδή και ίσως κάποια στιγμή αρχίσεις και χτυπάς με δύναμη.Λέμε τώρα...
Και θέλει και φυσική κατάσταση γιατί αν βαράς δυνατά στα 5 κροσέ θα σου χει βγει η γλώσσα έξω.
*Επίσης θέλει βαρύ σάκο.

Μου φαίνεται τελείως άκυρο να πάρεις σάκο χωρίς να ξέρεις να χτυπάς.Όχι ότι μου φαίνεται αδύνατο να μάθεις τεχνική απ'το youtube.
Βασικά αν δε σ'αρέσει το μποξ/κικ/τάι θα βαρεθείς οπωσδήποτε και πολύ γρήγορα.Δεν έχει νόημα.Εδώ βαριόμαστε εμείς που γουστάρουμε.

Γιατί δεν πηγαίνεις έξω για τρέξιμο;Φοβάσαι μη χάσεις κάνα ποστ;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πού χάθηκε αυτός;

έλα ντε κλώνος θα ήταν :think:

Για εκτόνωση και για cardio οκ,πάρτον.Το πιθανότερο είναι ότι μετά απο 2 εβδομάδες θα τον έχεις βαρεθεί.Επίσης μία πολύ σοβαρή πιθανότητα είναι να προκύψει κάποιο απρόβλεπτο πρακτικό πρόβλημα,τύπου "κάνει πολύ θόρυβο ο σάκος","δεν υπάρχει τρόπος να στερεώθει κάπου" κτλ.

Για να δεις αποτέλεσμα στο σώμα σου απ'το σάκο πρέπει να χουν πολλή δύναμη τα χτυπήματά σου.Θέλει να χεις τεχνική δηλαδή και ίσως κάποια στιγμή αρχίσεις και χτυπάς με δύναμη.Λέμε τώρα...
Και θέλει και φυσική κατάσταση γιατί αν βαράς δυνατά στα 5 κροσέ θα σου χει βγει η γλώσσα έξω.
*Επίσης θέλει βαρύ σάκο.

Μου φαίνεται τελείως άκυρο να πάρεις σάκο χωρίς να ξέρεις να χτυπάς.Όχι ότι μου φαίνεται αδύνατο να μάθεις τεχνική απ'το youtube.
Βασικά αν δε σ'αρέσει το μποξ/κικ/τάι θα βαρεθείς οπωσδήποτε και πολύ γρήγορα.Δεν έχει νόημα.Εδώ βαριόμαστε εμείς που γουστάρουμε.

Γιατί δεν πηγαίνεις έξω για τρέξιμο;Φοβάσαι μη χάσεις κάνα ποστ;

τα έχω σκεφτεί όλα αυτά και ναι το πιθανότερο είναι ότι αν το πάρω θα το βαρεθώ πολύ σύντομα

επίσης αυτό με το βάρος μου φαίνεται λογικό αλλά δεν ξέρω ποιός θεωρείται βαρύς σάκος, ο 40άρης?

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
τα έχω σκεφτεί όλα αυτά και ναι το πιθανότερο είναι ότι αν το πάρω θα το βαρεθώ πολύ σύντομα

επίσης αυτό με το βάρος μου φαίνεται λογικό αλλά δεν ξέρω ποιός θεωρείται βαρύς σάκος, ο 40άρης?
Δεν ξέρω,δεν τους έχω ζυγίσει. :tooth:

Σίγουρα να είναι μεγάλος.Όσο πιο μεγάλος γίνεται.

Γιατί δεν πας για τρέξιμο;"Έχεις τη μέση σου;"

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν ξέρω,δεν τους έχω ζυγίσει. :tooth:

Σίγουρα να είναι μεγάλος.Όσο πιο μεγάλος γίνεται.

Γιατί δεν πας για τρέξιμο;"Έχεις τη μέση σου;"

γιατί αν υπάρχει κάποιος πχ ενός μέτρου και είναι το ίδιο (πολύ) βαρύς με κάποιον δίμετρο κάνει διαφορά? υποθέτω πως όχι και ο πρώτος πιάνει λιγότερο χώρο λόγω όγκου

το τρέξιμο είναι ό,τι χειρότερο για μένα με σκοτώνεις :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
γιατί αν υπάρχει κάποιος πχ ενός μέτρου και είναι το ίδιο (πολύ) βαρύς με κάποιον δίμετρο κάνει διαφορά? υποθέτω πως όχι και ο πρώτος πιάνει λιγότερο χώρο λόγω όγκου

το τρέξιμο είναι ό,τι χειρότερο για μένα με σκοτώνεις :grin:

Το γυμναστήριο δε σ αρέσει, το τρεξιμο σε σκοτώνει, μόνο μπου τελεία κομ, τέλος

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Δε γίνεται αυτό ρε πιρφόρε.Με τα ίδια υλικά πάνω κάτω είναι γεμισμένοι οι σάκοι.Ανάλογα με το μέγεθος πάει το βάρος.Αλλά μερικοί έχουν το ίδιο μέγεθος και διαφορετικό βάρος.Και είναι πιο σκληροί.Δεν ξέρω τι παίζει.Ίσως είναι πιο γεμισμένοι.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Το γυμναστήριο δε σ αρέσει, το τρεξιμο σε σκοτώνει, μόνο μπου τελεία κομ, τέλος

σοβαρά το τρέξιμο με σκοτώνει :grin: στον στρατό θυμάμαι όταν ήταν να τρέξουμε αγχωνόμουν, από την πρώτη γύρα μου έπεφτε η γλώσσα και έκανα 3-4 ακόμα μόνο με την δύναμη της θέλησης και από εγωισμό για να μην γίνω ρόμπα :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δε γίνεται αυτό ρε πιρφόρε.Με τα ίδια υλικά πάνω κάτω είναι γεμισμένοι οι σάκοι.Ανάλογα με το μέγεθος πάει το βάρος.Αλλά μερικοί έχουν το ίδιο μέγεθος και διαφορετικό βάρος.Και είναι πιο σκληροί.Δεν ξέρω τι παίζει.Ίσως είναι πιο γεμισμένοι.

όλα γίνονται :sunglasses: όλα :sunglasses: γίνονται όλα :sunglasses: τα πάντα :rockon:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
σοβαρά το τρέξιμο με σκοτώνει :grin: στον στρατό θυμάμαι όταν ήταν να τρέξουμε αγχωνόμουν, από την πρώτη γύρα μου έπεφτε η γλώσσα και έκανα 3-4 ακόμα μόνο με την δύναμη της θέλησης και από εγωισμό για να μην γίνω ρόμπα :rockon:
Κι εγώ έτσι ήμουν κάποτε και τώρα τρέχω 10 χιλιόμετρα για ζέσταμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom