LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
αυτά είναι κίνητρα![]()
Θα ψαρώνουν κι οι μουσαφίριδες όταν θα βλέπουν το σάκο, στο σαλόνι να τον βάλεις
αυτά είναι κίνητρα![]()
αυτή η δραστηριότητα τον βοήθησε να ξεκόψει από εδώ![]()
ποσα ξερεις εσυοχι κατι παρασκηνιακα σχετικα με το σαιτ και με ιεροδουλες ;) ε ξενερωσε το παιδι.. και πουλο![]()
Μία είναι η λύση και την ξέρεις πολύ καλά ;)
απορια εαν το δουν μπαρος και μποςο σάκος του μποξ ;) είμαι πολύ μπροστά πες το![]()
Θα ψαρώνουν κι οι μουσαφίριδες όταν θα βλέπουν το σάκο, στο σαλόνι να τον βάλεις
ο βολτης ειχε προσφατα γκομενα και εμπενε...όχι παιδιά πέρα από την πλάκα η μόνη λύση είναι να βρει ο καθένας μια γκόμενα
Εσύ τι αποτέλεσμα θες να έχεις με το σάκο;στον κώλο μου ;)
1) το θέμα "ξέρεις να βαράς" το έψαξα χθες σε διάφορα φόρουμ και οι περισσότεροι το έθεταν ως προϋπόθεση, τύπου αν δεν ξες θα τραυματιστείς κλπ
βασικά απ'ότι κατάλαβα οι τύποι που το έλεγαν το έλεγαν για να το πουν, με πιάνεις? ;) και καλά, ότι εμείς πήγαμε και μάθαμε, δεν ξέρεις εσύ γατάκι και τέτοια
οπότε τα θεωρώ εκ προοιμίου ως ΜΑΛΑΚΙΕΣ κομπλεξικών και τις παραβλέπω
στο youtube υπάρχουν και βίντεο που σου δείχνουν πώς να χτυπάς και κανείς δεν λέει ότι θα κάνεις ζημιά στους καρπούς και ΜΑΛΑΚΙΕΣ, επικεντρώνονται μόνο στο ότι θα χρησιμοποιείς λάθος τεχνική που είναι λογικό και όχι ΜΑΛΑΚΙΕΣ
2) ο χώρος είναι θέμα, απ'ότι είδα μπορείς να τον κρεμάσεις από το ταβάνι (πράγμα που αποκλείεται) αλλά υπάρχουν και σταντς (που κάποιοι γράφουν ότι δεν είναι σταθερά κλπ)
αυτα ειναι μαλακιες μια συνηθεια ειναι ολαόχι παιδιά πέρα από την πλάκα η μόνη λύση είναι να βρει ο καθένας μια γκόμενα
θυμασαι για εκεινη την μπιζνα που λεγες να κανουμε?ποσα ξερεις εσυ![]()
εγω μεσα ειμαι τηλ περιμενωθυμασαι για εκεινη την μπιζνα που λεγες να κανουμε?![]()
απο 18 αυγουστου ξεκιναει η δραση, δεν ξερω αν θα εισαι εδω η θα ειμαι εδω.. απλα θελω το κεφαλαιο να ειναι στην καβα
και που εισαι ποσοστα 50/50 για να μην ξεχνιομαστε![]()
αχ μωρε με πιανει αμηχανια οταν ακουω την σεξυ φωνη σουεγω μεσα ειμαι τηλ περιμενω![]()
;)Εσύ τι αποτέλεσμα θες να έχεις με το σάκο;
ο βολτης ειχε προσφατα γκομενα και εμπενε...
αλλα λογικα ο τιτλος μιστερ μαλακας τον κραταει εδω...γιατι δεν θα ειναι για πολυ ακομα..
ενας ειναι ο διαδοχος , και τον ξερετε ολοι σας ηδη ;)
Εσύ τι αποτέλεσμα θες να έχεις με το σάκο;
ειμαι σεξουαλας τι να κανωαχ μωρε με πιανει αμηχανια οταν ακουω την σεξυ φωνη σου![]()
Κοσμα βρηκες καινουργιο παιχνιδακι να παιζεις?![]()
ζηλεύεις μαν που δεν το σκέφτηκες πρώτος ;) είμαι πολύ μπροστά πες το![]()
ακα Αορατος? ;)ρίχνω κανά πούτσο στον πακιστανό εραστή να περνάει η ώρα![]()