Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Βρε,βρε.Που τον καταλαβες, φορουσε κοστουμι;
Που 'σαι 'συ;
Βρε,βρε.Που τον καταλαβες, φορουσε κοστουμι;
ειναι απογοητευμενος που δε βγηκε ο αντρας της χρονιας στο μπου
Βρε,βρε.
Που 'σαι 'συ;
ο αντρας της χρονιας στο μπου ειναι ο μαλακας της χρονιαςΠοτε εγινε διαγωνισμος γιακλωνοςαντρας της χρονιας; Εγω γιατι δεν ημουν υποψηφιος;
το παιζω ντιβα σαν το σταμουλη
αντε και στα δικα μαςείδα ότι ο μπιλι13 αυτομπαναρίστηκε το πάσχα και ο ζατόιτσι πριν κάτι μέρες την έφαγε επειδή άφησε υπονοούμενο για άλλον περί παιδοφιλίας
είδα ότι ο μπιλι13 αυτομπαναρίστηκε το πάσχα και ο ζατόιτσι πριν κάτι μέρες την έφαγε επειδή άφησε υπονοούμενο για άλλον περί παιδοφιλίας
Βρε,βρε.
Που 'σαι 'συ;
κι εγω εφαγα σημερα σουβλακια
απ οσο ξερω,ο μπιλυ ειχε ξενερωσει κ θελησε να φυγει μονος του...παντως θεωρω οτι κακως εφυγε,επρεπε να κατσει...είδα ότι ο μπιλι13 αυτομπαναρίστηκε το πάσχα και ο ζατόιτσι πριν κάτι μέρες την έφαγε επειδή άφησε υπονοούμενο για άλλον περί παιδοφιλίας
Slavyanka πώς σου φαίνεται η θέση που πήρα πρέπει να έπεσε πολύ κόμπλα μετά δεν έγραψε κανείς
εγώ ήθελα να χτυπήσω πιτόγυρα αλλά επικράτησε η λογική και έφτιαξα καρμπονάρα
μαν αυτό είναι ποστ τύπου σφέρδεκλοςγια δες καλυτερα
Κανεις διαιτα για το καλοκαιρι;
To χα διαβάσει.Ο κλασικός Ελληνάρας είσαι,που έχει άποψη για τα πάντα.Slavyanka πώς σου φαίνεται η θέση που πήρα πρέπει να έπεσε πολύ κόμπλα μετά δεν έγραψε κανείς
απ οσο ξερω,ο μπιλυ ειχε ξενερωσει κ θελησε να φυγει μονος του...παντως θεωρω οτι κακως εφυγε,επρεπε να κατσει...
για τον αλλο τον μαλακα τον ζατοιτσι καλυτερα....δεν ηξερε τι ελεγε...ανοιγε το στομα του κ πεταγε οτι ηθελε...
προσωπικα οχι..στα @@ μου τον ειχα γραμμενο... ;)σας χάλαγε ο ζατόιτσι που είχε αιρετικές απόψεις
To χα διαβάσει.Ο κλασικός Ελληνάρας είσαι,που έχει άποψη για τα πάντα.
αφου ηταν σκατοφατσαςσας χάλαγε ο ζατόιτσι που είχε αιρετικές απόψεις
μλκ ειμαι σε υπερεντασηξέρω πάντα να φυλάω την κωλάρα μου, αν πρόσεξες έγραψα "όσοι δεν σκαμπάζου[size=15pt]με[/size]" , αυτομάτως υποσκέλισα την άποψή μου τονίζοντας ότι δεν μιλάω ως ειδικός ;)
προσωπικα οχι..στα @@ μου τον ειχα γραμμενο... ;)
αλλωστε μπαν εφαγε γιατι εριξε υπονουμενα για αλλος μελος... ;)