Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Ρε τυπε κωτσο δεν ξερω αλλα εχω την ιδεα οτι απο τοτε που εβαλε την φωτο ο σοδας ολο του κωλοτριβεσαι  :think:

Ο Κότσος μάλλον είναι ένα 15-17 χρονών αγοράκι ή μια αγάμητη παντρεμένη και μετανιωμένη από το γάμο της τύπε που μπαίνει με σκοπό να μας γλεντήσει όλους εδώ μέσα επειδή δεν είναι επαρκές το σεξ που κάνει στην προσωπική του/της ζωή. :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Ο Κότσος μάλλον είναι ένα 15-17 χρονών αγοράκι ή μια αγάμητη παντρεμένη και μετανιωμένη από το γάμο της τύπε που μπαίνει με σκοπό να μας γλεντήσει όλους εδώ μέσα επειδή δεν είναι επαρκές το σεξ που κάνει στην προσωπική του/της ζωή. :grin: :grin: :grin:

το sex δεν είναι το παν. ρώτα και τον stam . Θα επικροτήσει την άποψη μου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
λες να ειναι ο αβραμης τυπε.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
το sex δεν είναι το παν. ρώτα και τον stam . Θα επικροτήσει την άποψη μου

Φυσικά και δεν είναι το παν το σεξ. Γαμάς αρκετά όμως? Εγώ έχω μερικές μέρες και γι'αυτό είμαι έτοιμος να αρπαχτώ, επειδή τα φλόκια έχουν πήξει. Εσύ όμως? Κάτι δεν πάει καλά... Σου είπα σε τσάκωσα, τρελό μπορείς να με πεις αλλά όχι ηλίθιο. Τριγυρνάς σε θρεντ και η τροφή σου είναι τύποι σαν εμένα, πιο οξύθυμοι που θα σε ξεχέσουν. Θα μπεις μέσα για να πετάξεις τις "νάρκες" σου και αν βρεθούν μερικοί που θα αρπαχτούν πιο εύκολα εσύ θα αρχίσεις να χύνεις... Παραδέξου ότι χωρίς οξύθυμους τύπους σαν εμένα θα εγκατέλειπες το bou μια για πάντα... Δεν θα είχε νόημα για σένα και θα ξεραινόσουν σαν λουλούδι το καλοκαίρι... ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΤΑΩ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΝΕΡΟ!  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Φυσικά και δεν είναι το παν το σεξ. Γαμάς αρκετά όμως? Εγώ έχω μερικές μέρες και γι'αυτό είμαι έτοιμος να αρπαχτώ, επειδή τα φλόκια έχουν πήξει. Εσύ όμως? Κάτι δεν πάει καλά... Σου είπα σε τσάκωσα, τρελό μπορείς να με πεις αλλά όχι ηλίθιο. Τριγυρνάς σε θρεντ και η τροφή σου είναι τύποι σαν εμένα, πιο οξύθυμοι που θα σε ξεχέσουν. Θα μπεις μέσα για να πετάξεις τις "νάρκες" σου και αν βρεθούν μερικοί που θα αρπαχτούν πιο εύκολα εσύ θα αρχίσεις να χύνεις... Παραδέξου ότι χωρίς οξύθυμους τύπους σαν εμένα θα εγκατέλειπες το bou μια για πάντα... Δεν θα είχε νόημα για σένα και θα ξεραινόσουν σαν λουλούδι το καλοκαίρι... ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΤΑΩ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΝΕΡΟ!  :grin: :grin: :grin:

χαχααχαχαχαχαχ...δεν νομίζω να χρειάζεται να πω τίποτα...έχεις ήδη δημιουργήσει την εικόνα σου για μένα...οπότε ότι και να πω δεν θα βγάλει νόημα.

ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ...ΟΙ ΑΛΗ8ΕΙΕΣ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ !

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
χαχααχαχαχαχαχ...δεν νομίζω να χρειάζεται να πω τίποτα...έχεις ήδη δημιουργήσει την εικόνα σου για μένα...οπότε ότι και να πω δεν θα βγάλει νόημα.

ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ...ΟΙ ΑΛΗ8ΕΙΕΣ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ !

Δυναμικό Πουτανάκι? χαχαχαχα Μη σε πιάσω στα χέρια μου, θα σε γαμήσω μικρό(αλλά όχι όπως θες, μη χαίρεσαι).

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125

Η αδυναμία μου αυτη τη στιγμη είναι οτι υποκυπτω σε αντιπαραθεση, ενω δεν ταιριαζω μαζι σου ως συνομιλητης.

Εγραψες πως οι γνωμες δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα γύρω μας όπως είναι. Μα και για αυτο είναι γνωμες! Η αποψη μου είναι υποκειμενική. Ουτε τη διαφημίζω. Απλα την αναφέρω σε ένα δημόσιο φορουμ εφοσον μου δίνεται το δικαιωμα και η δυνατότητα.
Συμπτωση πολλων υποκειμενικών αποψεων μας δίνεται ως πιθανή αντικειμενική εξηγηση διαφόρων συμβάντων γύρω μας. Ετσι λειτουργεί ο κόσμος.

Τωρα όσο αφορά το θεμα μας. Επαναλαμβάνω /...τα τεχνολογικά μέσα εφόσον γίνεται η σωστή χρήση τους - και δεν ακυρώνουν τη διαπροσωπικη επαφή - φυσικά και προάγουν την επικοινωνία. Την επικοινωνία ως τρόπο ενημερωσης αλλα και ως τρόπο αναπτυξης του συναισθηματικου μας κόσμου και κατ'επεκταση της προσωπικότητας.
Αυτο που συμβαινει συνηθως είναι να την ακυρώνουν. Γιαυτο και τα ατομα προτιμουν να επικοινωνουν (να ανταλλασσουν δηλ όχι μονο πληροφορίες αλλα αλλα και συναισθηματικα στηριγματα που βοηθουν στην αναπτυξη της προσωπικοτητας - το επαναλαμβανω παλι) μονο απο αυτα τα τχνολογικα μεσα.. Οπως κανουμε εμεις.
Ας πουμε οτι εμεις ανταλλασσουμε αυτη τη στιγμη συναισθηματα αντιπαθειας...δε σε ξερω-δε με ξερεις. Μαλωνουμε σε ένα φορουμ, χωρις να γνωριζομαστε, χωρίς να έχουμε βρεθει, χωρις να γνωρίζει τιποτα ο ένας απο τον άλλον.
Λοιπον άτομα που ζουνε μονο μεσα απο αυτη τη μορφή επικοινωνίας...στηριζουν την αναπτυξη της προσωπικοτητας τους σε σαθρα συναισθηματικά στηριγματα...με αποτελεσμα την εαυλωτότητα τους σε πραγματικες συνθηκες που θα τους θεσει η ζωη.
Παράδειγμα..ο μπουρδελιαρης που φαίνεται εδω ως πραγματικα ευφυης ή με χιουμορ, πιθανον σε πραγματικες συνθηκες συζητησης να μη δειχνει αυτες τις ικανοτητες του.

Και για να επαναλθω στο θεμα μας. Κυρια χαρακτηριστικα ενος αυτοχειρα είναι όπως λενε οι αμερικάνοι, αυτη η τριάδα.. "male-white-old old". Απο τους κυριους παράγοντες είναι η ανεργία και οι οικονομικές δυσκολίες (άρα ως ένα βαθμο αυτο που παρουσιαζει η τηλεοραση μεγαλοποιώντας το έχει δίκιο). Το 80% οφείλεται σε Μείζων Καταθλιπτική Διαταραχή.

- Τα περισσότερα ηλικιωμένα άτομα που αυτοκτονούν αναφέρουν τις αυτοκτονικές τους σκέψεις  στην οικογένεια και στους φίλους πριν προβούν στην αυτοκτονία.
- Παρόλο που το ποσοστό των γυναικών με κατάθλιψη είναι σχεδόν το διπλάσιο από το ποσοστό των αντρών, το ποσοστό αυτοκτονίας στους άντρες είναι οχτώ φορές μεγαλύτερο από ότι των γυναικών .

Αυτα ως στοιχεία προς προβληματισμο. Υπάρχουν μέσα επικοινωνίας. Απλά δεν είναι αρκετά παρά την πληθωρα τους. Αρκετα οχι ως νουμερο..αλλα ως χρήση. Αυτο εννοουσα στο αρχικο ποστ.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
που ειναι το μαριο να μιλησουμε για γκειμς  :tickedoff:

διομήδης