kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Δεν τον ειπα αμορφωτο, απλα του αναγνωριζω οτι συμβαινει και σε μενα.....Σκλαβο του παθουs του, ερμαιο τηs λαγνειαs τουΛες μαλακίες.
Ο Κοσμάς τα ξέρει όλα.
το παιχνιδι ειναι χαμενος απο οταν γεννηθηκες
διπλωμα θα βγαλεις![]()
Οταν την πάθεις θα μάθειςμαν δεν λέω ότι μου λες μαλακίες, απλώς έχω ακούσει κι εγώ για τέτοιες διαρρήξεις και δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορείς να την πατήσεις![]()
γιατι ποσο κοστιζει μια κλειδαρια ασφαλειαςΑν είναι με την κλειδαριά φτηνός είσαι.
αμα ελεγες ναι σε ολα θα σε περναγα για ρουφιανοβουλευτηναι και στα δύο![]()
Ποιά λαγνεία ρε ουτέ καν βούτηξε στο μέλι,ο παπάρας.Δεν τον ειπα αμορφωτο, απλα του αναγνωριζω οτι συμβαινει και σε μενα.....Σκλαβο του παθουs του, ερμαιο τηs λαγνειαs του
Οταν την πάθεις θα μάθεις![]()
Ποιά λαγνεία ρε ουτέ καν βούτηξε στο μέλι,ο παπάρας.![]()
γιατι ποσο κοστιζει μια κλειδαρια ασφαλειας
20 ευρω με 3 κλειδια![]()
250 εδωκα σε κλειδαρια για πορτα ασφαλειαsγιατι ποσο κοστιζει μια κλειδαρια ασφαλειας
20 ευρω με 3 κλειδια![]()
250 εδωκα σε κλειδαρια για πορτα ασφαλειαs
Στο λαιμό σου με την κοφτερή πλευρά του να μην το έχεις και όπου αλλού θέλεις βάλτο.απάνω μου έχω πάντοτε στη ζώνη μου σφιγμένο ;) ένα παλιό αφρικάνικο ατσάλινο μαχαίρι ;)
250 εδωκα σε κλειδαρια για πορτα ασφαλειαs
Στασου αυτο τωρα ειναι σοβαρο.....Δεν την σοδομησε δλδ???Ποιά λαγνεία ρε ουτέ καν βούτηξε στο μέλι,ο παπάρας.![]()
μαν εσένα αξίζει να σου κλέψουν και την κλειδαριά μόνο![]()
εγω ζω στο παρων εσεις δε ξερω![]()
Που ζείς ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;
κοσμα εγω να ερθω?![]()
Ψέκασε το με "τεφλόν"...........απάνω μου έχω πάντοτε στη ζώνη μου σφιγμένο ;) ένα παλιό αφρικάνικο ατσάλινο μαχαίρι ;)
εγω ζω στο παρων εσεις δε ξερω
για να βαλεις κλειδαρια 250 ευρω θα πρεπει να ειναι και η πορτα αντιστοιχη
σε παλιοπορτα μια cisa με 20 ευρουλακια καλα ειναι ;)
εγω ζω στο παρων εσεις δε ξερω
για να βαλεις κλειδαρια 250 ευρω θα πρεπει να ειναι και η πορτα αντιστοιχη
σε παλιοπορτα μια cisa με 20 ευρουλακια καλα ειναι ;)