Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.919
Πόντοι
6.035

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Αγαπητοί αναγνώστες, σήμερον σας σερβίρω αγαπημένο πιάτο. Εύηχο, εύπεπτο. Παπαριές γαρ. Και ποιος πιο αρμόδιος για την ανάπτυξη ενός τόσου λεπτού θέματος από τον υποφαινόμενο.

Παπαριές. Υπάρχουν πολλών ειδών παπαριές. Αν θέλουμε να βάλουμε μια τάξη στη χαοτική γκάμα των παπαριών που μπορεί να ξεστομίσει ένας μικρός  κοινός νους, θα μπορούσαμε να τις ταξινομήσουμε σε τρείς μεγάλες κατηγορίες. Την «απλή-καθημερινή», την «ωραιοποιημένη-φιλοσοφημένη» και την «μαλακία χωρίς σύνορα».

Επί της ουσίας, λοιπόν, υπάρχει η απλή, καθημερινή παπαριά, που είναι διάχυτη κατά τη διάρκεια κάθε μέρας και ελευθέρας βοσκής- τη συναντάς παντού, στο δρόμο, στο περίπτερο, στο καφέ, στο λεωφορείο-  είναι απροσδιόριστου προέλευσης και ανεξαρτήτου κοινωνικής τάξης και μορφωτικού επιπέδου- με άλλα λόγια μπορεί να ειπωθεί απ’ όλους. Η συνήθης αντίδραση όσων την οσμίζονται είναι ένα υποτιμητικό βλέμμα συνοδευόμενο από ένα χαιρέκακο μειδίαμα και τη μειωτική παράθεση «ωχ, το μάτι μου» ή βλέμμα προς τον ύψιστο μετ’ απόδοσης τιμών και ευγνωμοσύνης που σ’ έκανε τόσο ευφυή ώστε να μην ξεστομίζεις τέτοιες λαλακίες.

Έπειτα, υπάρχει η ωραιοποιημένη-φιλοσοφημένη παπαριά. Αυτές είναι οι λεγόμενες και παπαριές-ΚΙΝΟ, γιατί είναι αρκετά δύσκολο να τις αντιληφθεί ένας απαίδευτος νους με την πρώτη ή τη δεύτερη ανάγνωση. Πρόκειται για παπαριές που έχουν σωστή δομή και στηρίζονται σ’ έναν φαινομενικά λογικό συλλογισμό, που καμουφλάρει αριστοτεχνικά τη μπουρδα. Βέβαια,  αν έχεις το κουράγιο να προχωρήσεις την εξέταση σε βάθος, να αποκωδικοποιήσεις τη συλλογιστική πορεία  και δεν κομπλεξάρεις από το βερμπαλιστικό ύφος του Αυνάν, τότε θα βρεθείς στην όμορφη θέση να απολαμβάνεις το μεγαλείο της μαλακίας που μπορεί να συνθέσει το μυαλό ενός εκκεντρικού μαλακοπίτουρα. Δυστυχώς, η κλασσική αντίδραση του αποδέκτη τέτοιων παπαριών είναι η σιωπή, η αναγνώριση  του εκκεντρικού Αυνάνα ως «ψαγμένου», η απόδοση ευσήμων και λοιπών ψευδο-παρασήμων. Σε αντίθεση με την προηγούμενη κατηγορία (απλή-καθημερινή) που είναι ελευθέρας βοσκής, αυτή η παπαριά είναι προϊόν ονομασίας προέλευσης. Την συναντάμε συνήθως σε κύκλους ατόμων με υψηλό μορφωτικό επίπεδο, στη Βουλή, στα πανεπιστήμια κτλ και το παραπάνω είναι κάτι που ενισχύει την άποψη πως, αν  λείπει η σωστή πρώτη ύλη, ότι και να καλλιεργήσεις ,πάλι σκατά θα θερίσεις ή λαϊκιστή, τζάμπα καίει η λάμπα.

Τέλος, υπάρχει και η «παπαριά χωρίς σύνορα». Μιλάμε για χαζομάρα πρώτου βαθμού, που μπορεί να σου προκαλέσει ακόμα και πονοκέφαλο, αν εκτεθείς πολύ ώρα κοντά στον χαζούλη που τη παράγει. Είναι χαζομάρες που όσο επιεικής κι αν είσαι, απ’ όποια πλευρά και αν τις εξετάσεις, πάλι χαζομάρα θα είναι. Ο πομπός τέτοιου είδους παπαριών απαλλάσσεται των κατηγοριών λόγω βλακείας και γραφικότητας.

Συνημμένα

• arxaia-agora.jpg
    arxaia-agora.jpg
    43,4 KB · Εμφανίσεις: 10

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
το μονο που με κανεις και σκεφτομαι ειναι η αννουλα και το τσατ που βριζοσαστε ολη μερα,επειδη τοτε που ειχατε βρεθει τσακωθηκατε για το ποιος θα γαμησει ποιον :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

25' μετά αυτό σκέφτηκε ο άδειος εγκέφαλός σου; :grin:

νωντάκο, πριν τι σου έγραψα, θυμάσαι; :rolleyes: δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, από να κοροϊδεύεις κάτι που δεν μπορείς ποτέ να γίνεις.. :grin:

daily θα λες την ίδια μλκ, που ανάθεμα πώς την έβγαλες από το μυαλό σου, μήπως και μπορέσεις να ικανοποιήσεις τον ανύπαρκτο ανδρισμό σου..εν ολίγοις, κάνεις σα κλαμμένο μουνί :grin:

πάνε καμία τσάρκα να ξελαμπικάρεις, γτ πλέον, για σένα, ούτε η μλκ δεν μπορεί να σε βοηθήσει.. :S

να βρεις γκόμενα ούτε για συζήτηση..φαντάσου που λένε ότι πιο εύκολα βρίσκεις γκόμενα να γαμήσεις παρά να μιλήσεις κι εσύ που το παίζεις και βαρβάτος, γυμναστηριάκιας, με σεξ απίλ κου λου που, την βγάζεις στα ντέλα της φυλής..πιο ανίκανος πεθαίνεις :-

* α! hey :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εσυ εισαι επαγγελματιας μαλακας  :birdman:

τον βατραχο σε ποια λες να τον στειλουμε  :birdman:
de ua ton steiloyme,θα τον παμε :zfuck:

ασε με ομως τωρα,παω να τσαταρω στο ζοο μπας και κανονισω κανα χοτελ :birdman:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Τελικά αυτό το σάιτ δεν θα το βαρεθώ ποτέ...

Εχουμε απίστευτη πλάκα...

Και γαμώ τα θέματα...

Εγώ δεν θα πω παπαριά... Θα πω μία αλήθεια:

Η κοινότητά μας έκανε λάθος που ψήφισε τον Μπόλντεμορτ ως τον ΜΑΛΑΚΑ της χρονιάς.

Ο τίτλος πρέπει να απονεμηθεί στον ΜΑΣΤΕΡ.

Υπάρχει ελπίς όμως... για το 2014 .

:2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
ΗΤΤΑ ΣΟΚ!!

μόλις έφυγε από το σπίτι μου μασατζού 45άρα με το πενηντάευρώ μου και ούτε που μου τον ακούμπησε :cussing: :uglystupid:
%CE%A4%CE%96%CE%9F%CE%9A%CE%95%CE%A1+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%B1%CE%BD+%CF%83%CE%BF%CF%85+%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B5%CE%B9.jpg

*Τις μπάζεις και στο σπίτι σου τις ξεβράκωτες  :headbang:
**Καποια μέρα με τις μαλακίες που κάνεις θα σε βρούνε δεμένο πισθάγκωνα και το σπίτι σου άδειο απο τιμαλφή  :headbang: :headbang:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ρε η μαξιμ απο το πανω
μου θυμιζει καποια απο παλια αλλα δε μου ερχετε  :think:
Δεν νομίζω.........δεν την θυμάμαι από κάπου αλλού.... Άρα την Άνκα,λες να την αποφύγουμε..... :S

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
%CE%A4%CE%96%CE%9F%CE%9A%CE%95%CE%A1+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%B1%CE%BD+%CF%83%CE%BF%CF%85+%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B5%CE%B9.jpg

*Τις μπάζεις και στο σπίτι σου τις ξεβράκωτες  :headbang:
**Καποια μέρα με τις μαλακίες που κάνεις θα σε βρούνε δεμένο πισθάγκωνα και το σπίτι σου άδειο απο τιμαλφή  :headbang: :headbang:

μαν αυτό με τις μπούκες δεν το'χω πιάσει, δηλαδή όταν έρχονται οι πουτάνες και βλέπουν το εσωτερικό του σπιτιού τι ακριβώς αλλάζει και γίνεται από το πουθενά στόχος? :idiot: δηλαδή αν δεν έμπαινε δεν θα το χτύπαγε αλλά τώρα που μπήκε και είδε τα ασημικά μου θα το ανοίξει το κελεπούρι :idiot:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
μαν αυτό με τις μπούκες δεν το'χω πιάσει, δηλαδή όταν έρχονται οι πουτάνες και βλέπουν το εσωτερικό του σπιτιού τι ακριβώς αλλάζει και γίνεται από το πουθενά στόχος? :idiot: δηλαδή αν δεν έμπαινε δεν θα το χτύπαγε αλλά τώρα που μπήκε και είδε τα ασημικά μου θα το ανοίξει το κελεπούρι :idiot:
Σου ζήτησε να πάει στο μπάνιο, δήθεν να πλυθεί ν'αλλάξει κτλ.;
Ενω εσυ δεν την είχες στο οπτικό σου πεδίο για κανα τρίλεπτο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom