redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
δικε μ ειμαι απο κινητο!!!και εκανα λαθος ;)είσαι ο μόνος μετά τον μπιλ ντίνα που κάνει κενές παραθέσεις![]()
![]()
δικε μ ειμαι απο κινητο!!!και εκανα λαθος ;)είσαι ο μόνος μετά τον μπιλ ντίνα που κάνει κενές παραθέσεις![]()
![]()
τρενακι τον ειχα παει τον βασιλακη.....ωραιες εποχες.....μπιλιοςντινας και λεμπρον ηταν τα παιχνιδακια μουείσαι ο μόνος μετά τον μπιλ ντίνα που κάνει κενές παραθέσεις![]()
![]()
ο γκαστεζ τι εγινετρενακι τον ειχα παει τον βασιλακη.....ωραιες εποχες.....μπιλιοςντινας και λεμπρον ηταν τα παιχνιδακια μου![]()
ο αχαχουχας απανταει σε ερωτηση τηλεθεατη αν θα εκανε σχεση με τον κοσμα......το να κανεις κατι εχει πολλες εννοιες....
Αν ειναι εναν πηδο και τερμα, το κανεις και στο μαγαζι που εργαζεται
Αν ειναι να μπλεξεις με ιστοριες με ατομα του συναφιου ειναι μπελας που μονο σε κακο βγαζει !!!!!!
Το να δεσεις την ζωη σου με εναν ανθρωπο θελει προυποθεσεις και υπευθυνοτητα και απο τις δυο πλευρες και αυτο μεχρι μια ορισμενη ηλικια... αν θες και οικογενεια
Δεν χρειαζομαι να πεισω τον εαυτο μου για τιποτα..... ξερω τι θελω και σιγουρα δεν ψαχνω να το βρω εδω
Οταν βεβαιωθω για καποια πραγματα που με αφορουν, θα κανω μια τελευταια κινηση, απευθυνομενος εκει που πρεπει, οταν ερθει η ωρα...
Σε διαφορετικη φαση θα δρομολογησω διαφορετικα την ζωη μου......................
Προς το παρον μονο ΧΑΒΑΛΕΣ και ΠΛΑΚΑ κι αυτο, οσο μας το επιτρεπουν οι καταστασεις !!!!!!!!
ο αχαχουχας απανταει σε ερωτηση τηλεθεατη αν θα εκανε σχεση με τον κοσμα......![]()
ΥΓ το οσο μας επιτρεπουν οι καταστασεις αναφερεται στον εκτορ λοπεζ που του σπαει τα αρχιδια οπου γραφει
αντε γαμησου ρε μουνακιστ'αρχίδια μας, μωρή κομπόστα
ρε μαλακα....τι λεει ο αχαχουχας;θα ρθει απο το μαγαζι να σου ριξει εναν πηδο επειδη σε γνωριζει απο το νετ;show yourself![]()
ρε μαλακα....τι λεει ο αχαχουχας;θα ρθει απο το μαγαζι να σου ριξει εναν πηδο επειδη σε γνωριζει απο το νετ;![]()
παντως ειναι ανδρας που ξερει τι θελει και δεν το ψαχνει εδω.....έχει ξεφύγει το παλικάρι τα τελευταία έτη![]()
έχει ξεφύγει το παλικάρι τα τελευταία έτη![]()
παντως ειναι ανδρας που ξερει τι θελει και δεν το ψαχνει εδω.....![]()
το ψαχνει διπλα.......![]()
![]()
![]()
Αυτό είναι;;;
Ή σκαρώνετε τίποτα πίσω από την πλάτη μου;![]()
Που πας;πορνοεκδρομη;θα ρίξω ένα και για σένα "2003"![]()
γεια σου μπιλυΚαλησπέρα..............![]()
Hello.....................γεια σου μπιλυ
φυσικο παραγωγο του απευθυσμενου του δημητρακη29 στους καλτ δρομους της πορνοαθενςσκατιάρα βατραχοκουράδα φοβερό νικ![]()