baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.959
- Πόντοι
- 6.035
πλεον δε με νοιαζειΠαίρνουν φάρμακα ψηλέ..........![]()
ας ληξη 6-1 να τελειωνουμε
πλεον δε με νοιαζειΠαίρνουν φάρμακα ψηλέ..........![]()
ποτε θα σε παω τσαρκαμαν έχω κάνει καταδρομικές σε κρυφοστούντιο και μασατζίδικα που ούτε σου περνάνε από το μυαλό ;)
εγω αθροιστικα 3.5 χρονια γυρναω σε ντελα,μη νομιζειςμαν έχω κάνει καταδρομικές σε κρυφοστούντιο και μασατζίδικα που ούτε σου περνάνε από το μυαλό ;)
πλεον δε με νοιαζει
ας ληξη 6-1 να τελειωνουμε![]()
Όντως.....εγώ πάω να ρίξω ένα σιμο-χέ.....να ξυριστώ και να κάνω ντουςπλεον δε με νοιαζει
ας ληξη 6-1 να τελειωνουμε![]()
εγω αθροιστικα 3.5 χρονια γυρναω σε ντελα,μη νομιζεις![]()
σιγα ρε χαρντ φακερμαν θυμάσαι που σου είχα πει κάποτε ότι ψηνόμουν να πάω στο σπίτι μιας πορνοτύπισσας που πληροφορούσε ότι στο σπίτι θα είναι παρών και ο άντρας της αλλά σε άλλο δωμάτιο για ασφάλειααυτή θα ήταν φοβερή καταδρομική αλλά κάπου κώλωσα
![]()
Όντως.....εγώ πάω να ρίξω ένα σιμο-χέ.....να ξυριστώ και να κάνω ντους![]()
(με αυτήν την σειρά)........
![]()
εγω το ξερεις οτι γαμουσα μια τυπισσα και ο αντρας της παρωνμαν θυμάσαι που σου είχα πει κάποτε ότι ψηνόμουν να πάω στο σπίτι μιας πορνοτύπισσας που πληροφορούσε ότι στο σπίτι θα είναι παρών και ο άντρας της αλλά σε άλλο δωμάτιο για ασφάλειααυτή θα ήταν φοβερή καταδρομική αλλά κάπου κώλωσα
![]()
μαν μετά το ντους ξυριζόμαστε που θα έχουν μαλακώσει και τα γένια![]()
εγω το ξερεις οτι γαμουσα μια τυπισσα και ο αντρας της παρων![]()
εμενα η σειρα ειναιμαν μετά το ντους ξυριζόμαστε που θα έχουν μαλακώσει και τα γένια![]()
Υπάρχει σύστημα,ψηλέ μου........μαν μετά το ντους ξυριζόμαστε που θα έχουν μαλακώσει και τα γένια![]()
![]()
![]()
![]()
καλο
μπραβο βατραχε
γτπ εισαι βατραχετο θυμάμαι που το είχες γράψει μαν ούτε τότε το είχα πιστέψει![]()
αν σ ακουσει ο πηγασιος μαρουλι θα σε παει.....παντα τρωω εγω....
δεν νηστευω εκτος της μεγαλης παρασκευης
Η ψυχη μου ειναι καθαρη μαν και δεν εχω αναγκη απο νηστειες και τετοιες μαλακιες για να αποδειξω το οτιδηποτε
Μην εισαι βρωμιαρης, κανε μπανιο και πριν το γαμησι.εμενα η σειρα ειναι
γαμησι-μπανιο-ξυρισμα
ή
γυμναστικη-μπανιο-ξυρισμα
το ξερεις μαν οτι ξυριζομαι πια χωρις αφρο;μαν μετά το ντους ξυριζόμαστε που θα έχουν μαλακώσει και τα γένια![]()