KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Ολιγαρκή σε βρίσκω...Ναι την καριόλα. Εχει πανέμορφο κώλο.
![]()
![]()
Θέλω να τον ακουμπήσω λίγο εκεί.... :'(
Ολιγαρκή σε βρίσκω...Ναι την καριόλα. Εχει πανέμορφο κώλο.
![]()
![]()
Θέλω να τον ακουμπήσω λίγο εκεί.... :'(
ΝαιΑκόμη με τον Βαλεντίνο τραβιέται αυτή![]()
όχι, μπουταρού δεν είμαι. Συμμετρικότατη θα έλεγα!πρεπει να εισαι μοντελο με τετοια κιλα ,αυτη πρεπει να ειναι 15 κιλα κατω απο το υψος της.Μην μου πεις οτι εισαι αδυνατη πανω και με μπουταρες κατω![]()
κατσε γιατι με πας 17 χρονια πισω
ισως να εχεις δικιο
εγω μιλουσα για βαση το 4
όχι, μπουταρού δεν είμαι. Συμμετρικότατη θα έλεγα!
Οπως και να εισαι, εισαι μια χαρα για οσους σε θελουν και σε εχουν διπλα τους και σε εκτιμουν, γιαυτο που εισαι !!!!!όχι, μπουταρού δεν είμαι. Συμμετρικότατη θα έλεγα!
Οπως και να εισαι, εισαι μια χαρα για οσους σε θελουν διπλα τους και σε εκτιμουν γιαυτο που εισαι !!!!!
Για ολους τους υπολοιπους συγνωμη για την εκφραση ΧΕΣΤΗΚΕΣ !!!!!!!
Δεν χρειαζεται να απολογισαι κιολας η να περιγραφεσαι για κανεναν
Δεν καταλαβα ...... Πως μιλανε οι φουστηδες δηλαδη ?Γιατί μιλάς σαν πούστης;
Δεν καταλαβα ...... Πως μιλανε οι φουστηδες δηλαδη ?
Μα γι αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν ανέβασα τόσο καιρό καμιά φώτο από μένα. Δεν έχω να αποδείξω τπτ σε κανέναν σας, φίλους δεν ψάχνω από εδώ μέσα όπως και ερωτικούς συντρόφους βέβαια!Οπως και να εισαι, εισαι μια χαρα για οσους σε θελουν και σε εχουν διπλα τους και σε εκτιμουν, γιαυτο που εισαι !!!!!
Για ολους τους υπολοιπους...... συγνωμη για την εκφραση, ΧΕΣΤΗΚΕΣ !!!!!!!
Δεν χρειαζεται να απολογισαι κιολας η να περιγραφεσαι για κανεναν
Πολυ αστειοΣαν και σένα
Και πολυ καλα κανειςΜα γι αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν ανέβασα τόσο καιρό καμιά φώτο από μένα. Δεν έχω να αποδείξω τπτ σε κανέναν σας, φίλους δεν ψάχνω από εδώ μέσα όπως και ερωτικούς συντρόφους βέβαια!![]()
Εσύ τώρα γιατι του την ΄΄μπαίνεις;΄΄Γιατί μιλάς σαν πούστης;
Μα γι αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν ανέβασα τόσο καιρό καμιά φώτο από μένα. Δεν έχω να αποδείξω τπτ σε κανέναν σας, φίλους δεν ψάχνω από εδώ μέσα όπως και ερωτικούς συντρόφους βέβαια!![]()
Μην μου πεις οτι κανεις και γυμναστικη ?όχι, μπουταρού δεν είμαι. Συμμετρικότατη θα έλεγα!
ναι ρε τυπε θελει να ξερει τα δρωμενα.Γιατι δλδ να διαβαζει πολιτικα και να μην διαβαζει μπουρδελικα?οχι απλα εκανες acc για να εχεις αποψη την για Ημερησια ενημέρωση για μπουρδελα![]()