baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.042
- Πόντοι
- 6.035
την ξινομουραιωαννα εχεις παρει? ο λαστ λεει 18 φορες![]()
2 φορες την πρωτη επα ετυχε
την δευτερη καταλαβα οτι δεν πετυχε
πολυ ξινιλα και βαρεμαρα ρε παιδι μου
την ξινομουραιωαννα εχεις παρει? ο λαστ λεει 18 φορες![]()
εχει ποδαρες η καργιατην ξινομουρα
2 φορες την πρωτη επα ετυχε
την δευτερη καταλαβα οτι δεν πετυχε
πολυ ξινιλα και βαρεμαρα ρε παιδι μου![]()
με τη νωντοπουτσα τρελαινοτανεχει ποδαρες η καργια![]()
μου εχει πει οτι δεν γουσταρει αυτο που κανει και οτι θα φυγει ρουμανια οριστικα τελη απριλη με αρχες μαιου.. αρα λογικο να μην πετυχε μια φορα..εχει ενα υφος λες και σου κανει χαρη που γαμιεται με σενα
![]()
στα παπαρια μαςεχει ποδαρες η καργια![]()
μου εχει πει οτι δεν γουσταρει αυτο που κανει και οτι θα φυγει ρουμανια οριστικα τελη απριλη με αρχες μαιου.. αρα λογικο να μην πετυχε μια φορα..εχει ενα υφος λες και σου κανει χαρη που γαμιεται με σενα
![]()
ειχες παει βραδακι που ηταν κοιμισμενημε τη νωντοπουτσα τρελαινοτανσυνηθως τη μουσκευε
![]()
και στην ρουμανια τι θα γινει τυπε?μου εχει πει οτι δεν γουσταρει αυτο που κανει και οτι θα φυγει ρουμανια οριστικα τελη απριλη με αρχες μαιου..
μη το γελας με κατι σταματακηδες και νωντες εχει κανει περιουσια το βρωμομουνοκαι στην ρουμανια τι θα γινει τυπε?
επιχειρηματιας?![]()
μου ειπε οτι μαζευει λεφτα εδω και 2 χρονια στην ελλαδα ... μου ειπε οτι θα παντρευτει μολις παει..και στην ρουμανια τι θα γινει τυπε?
επιχειρηματιας?![]()
ρε μλκ ακομα και οι πουτανες σε δουλευουνεμου ειπε οτι μαζευει λεφτα εδω και 2 χρονια στην ελλαδα ... μου ειπε οτι θα παντρευτει μολις παει..
καταλαβες, θα πα να βρει κανεναν φραγκατο γαμπρο.. ετσι μου ειπε.. εχω εναν λεει και ειναι πολυ καλα οικονομικα
ρουμανες τυπε![]()
σιγα ρε μπος την περιουσια που εχει κανει απο εμενα..μη το γελας με κατι σταματακηδες και νωντες εχει κανει περιουσια το βρωμομουνο![]()
πρωι πανταστα παπαρια μας
ειχες παει βραδακι που ηταν κοιμισμενη![]()
σκασε μωρη ψωλογριακωλογερορίτα![]()
κι εμενα μου χε πει οτι την περιμενει ου φιλους της και θα φυγει πριν το καλοκαιριρε μλκ ακομα και οι πουτανες σε δουλευουνε![]()
και τι περιμενε να χορτασει νωντοπουτσεςκι εμενα μου χε πει οτι την περιμενει ου φιλους της και θα φυγει πριν το καλοκαιρι
σκασε μωρη ψωλογρια
θα ερθεις να εκμεταλλευτείς την ανθρώπινη ανάγκη σε τιμη ξεφτιλας![]()
Η ευτυχια καθε γυναικας ειναι να γνωρισει εναν Νωντοτυπο...και τι περιμενε να χορτασει νωντοπουτσες![]()
τι επαθες μωρη ψωλομυτα
πιστευτετε της αθωοτητες των πουτανων?κι εμενα μου χε πει οτι την περιμενει ου φιλους της και θα φυγει πριν το καλοκαιρι
οι νωντοπουτσες δε χορταινονταικαι τι περιμενε να χορτασει νωντοπουτσες![]()
οι νωντοτυποι δε μιλαμε με τανες κολοτεροριταπιστευτετε της αθωοτητες των πουτανων?![]()
ρε θα παει να παντρευτει ρουμανια λεμε με φραγκατο τι θα παει να κανει ? να δουλευει για 500 lei 160 eυρω περιπου και να τρωνε ψωμι και αλατι με τον γαμπρο?
δεν ξερετε τι σας γινεται![]()