baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.318
- Πόντοι
- 5.097
Δλδ να ειναι με αλυσιδεs και τετοια????? Ειμαι κατα τηs βιαs αδερφε......Θελω υποταγη χωριs εργαλεια
Δλδ να ειναι με αλυσιδεs και τετοια????? Ειμαι κατα τηs βιαs αδερφε......Θελω υποταγη χωριs εργαλεια
που ειναι το περιεργο δηλαδη τον δικο μου ιδρωτα δε τον σιχαινωμαι
Η σωστη νοικοκυρα ειναι δουλα και κυραΕγω παντως σιδερο ΔΕΝ κανω....μου φτανει το δικο μου το οποιο γινεται με τα χιλια ζορια δε θα κανω και αλλονων λυπαμαι :|
δωσαμε δωσαμε....
αν μου σιδερωσεις τα ρουχα ισως να σου σιδερωμα και εγω τα μουτραΕγω παντως σιδερο ΔΕΝ κανω....μου φτανει το δικο μου το οποιο γινεται με τα χιλια ζορια δε θα κανω και αλλονων λυπαμαι :|
δωσαμε δωσαμε....
συνηθως οταν νιωθω καπως μυριζω τ'αρχιδια μουτον κρατας σε μπουκαλακια και τον μυριζεις οταν νιωθεις "καπως"?
Αααααααα μπραβο....Αυτο θα το κανω εικονισμα
Η σωστη νοικοκυρα ειναι τσουλα και κυρα
α μπραβο ελα για σιδερωμα
Η σωστη νοικοκυρα ειναι δουλα και κυρα
Και αυτη μια σωστη αποψη........Αμα κανει καλο κρεβατι ποιοs χεστηκε για την τσακιση στο παντελονι!!!!!!
αν μου σιδερωσεις τα ρουχα ισως να σου σιδερωμα και εγω τα μουτρα συνηθως οταν νιωθω καπως μυριζω τ'αρχιδια μου
οσο για τον ιδρωτα μου δε μυριζει
Συγγνωμη δλδ και με το μπαρντον...Στα σπιτια των αλλωνων φωναχτε και κανα ...καθαριστηριοστο σπιτι της...οχι στων αλλονωνε
σιδερο αι χειτ....
Υποθετω οτι τα δινειs κι εσυ εξω ε???????Όλα και όλα, εμένα αν μου πει το Ελλεηνιδάκι μου τπτ για το σιδέρωμα των πουκαμίσων μου θα την στείλω πακέτο στην μάνα της
αν ειχες αρχιδια θα ξερες
αυτο με τα αρχιδια πως το κανεις??? ανηκεις στην κατηγορια "i can suck my own dick"?????
αν ειχες αρχιδια θα ξερες
Υποθετω οτι τα δινειs κι εσυ εξω ε???????
Εικονα σουρθε?????? Περιεργο....σ εμενα ολο λογαριασμοι ερχονται...Τι να φταιει???μου ρθε μια εικονα....αλλα ειλικρινα δε θελω να την περιγραψω
για πες ειναι ενδιαφερουσα συζητηση αυτημου ρθε μια εικονα....αλλα ειλικρινα δε θελω να την περιγραψω
Φαγητα και ρουχα μονο απ εξω....Τωρα που το σκεφτομαι και γυναικα δλδ μονο απ εξωΑν αρχίσω να τα δίνω έξω, δεν θα είναι μόνο τα πουκάμισα που θα δίνω έξω
για πες ειναι ενδιαφερουσα συζητηση αυτη
εδω μωρη αχλαδο εχεις ποσταρη αλλες κι αλλες μαλακιες και εκτρωματα στο bdsm η περιγραφη θα πειραξει