Επισκέπτης
Καλαθια ....
κανε δουλεια σου Δημητρη. Θα το συζητησουμε οταν ερθει η ωρα
Καλαθια ....
κανε δουλεια σου Δημητρη. Θα το συζητησουμε οταν ερθει η ωρα
ooυυυαααοουυ.....
κανε κι εσύ δουλειά σου. Δεν θα το συζητήσουμε
Αυτο κανω
της εχει βγει το μιστρεςς τελευταιως....μην την τσιγκλας σε περικαλω γιατι μπορει να φας καμια ξωφαλτση ξαναστροφη.......
Αλτεκιε παιδι μου.................παρεκτρεπεσαιΜεχρι βυζοσκαμπιλο δεχομαι...
εσυ περσονα τι ρολοι εχεις;
η διαφήμιση που λέει δε θα ξέρεις τι έχεις ισχύει για πολλές οικογένειες στην ελλάδα που δεν γνωρίζεις καν ότι υπάρχουν.
πρόχειρα για να μπεις στο νόημα.
ο ματσοφραγκάτος δε φοράει κουστούμι.
Κατεβαίνει από το κότερο με σαγιονάρα, τισέρτ του δεκάρικου και ρολόι 45 χιλιάδων ευρώ στο χέρι.
μεγάλη κουβέντα.... που να σου εξηγώ τώρα.....
Αμα εχειs.....Merito κατι γινεταικαμια σκλαβα παιζει εχω σιδερωμα
σιγα μηνπαρω και μεριτο στη σλειβ ακου εκει να ζοριστει λιγακι να ιδρωσει να μουσκεψει και το μουνακι τηςΑμα εχειs.....Merito κατι γινεται
Ωστε θελειs και.....σωματικα υγρα!!!!!!! Θα ανεβει το κοστοsσιγα μηνπαρω και μεριτο στη σλειβ ακου εκει να ζοριστει λιγακι να ιδρωσει να μουσκεψει και το μουνακι της
εγω τα απεχθανωμε ρε ιδρωτας μπλιαχ :-Ωστε θελειs και.....σωματικα υγρα!!!!!!! Θα ανεβει το κοστοs
Εμ γι αυτο σου λεω....Meritoεγω τα απεχθανωμε ρε ιδρωτας μπλιαχ :-
εγω τα απεχθανωμε ρε ιδρωτας μπλιαχ :-
ρε δε θα τα κανουμε απλα οι σλειβς γουσταρουν τα ζορια ποσες φορες θα στο πωΕμ γι αυτο σου λεω....Merito
Ψεκαζειs μια φορα και ησυχαζειs
why are you laughing sweetyxaxaxaxa
why are you laughing sweety
Δλδ να ειναι με αλυσιδεs και τετοια????? Ειμαι κατα τηs βιαs αδερφε......Θελω υποταγη χωριs εργαλειαρε δε θα τα κανουμε απλα οι σλειβς γουσταρουν τα ζορια ποσες φορες θα στο πω why are you laughing sweety
που ειναι το περιεργο δηλαδη τον δικο μου ιδρωτα δε τον σιχαινωμαιπου σιχινεσαι τον ιδρωτα!