memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
o NΩΝΤΑΣ το ξεφτιλισε το κοτοπουλακι με τις φωτο ;)εσυ πας κανα γυμναστηριο δημητρη?
o NΩΝΤΑΣ το ξεφτιλισε το κοτοπουλακι με τις φωτο ;)εσυ πας κανα γυμναστηριο δημητρη?
Οχι... πολυ παλια πηγαινα και καθομουν με τις ωρες μεχρι που τραυματιστηκα στο γονατο με 195 κιλα σκουωτεσυ πας κανα γυμναστηριο δημητρη?
Οχι... πολυ παλια πηγαινα και καθομουν με τις ωρες μεχρι που τραυματιστηκα στο γονατο με 195 κιλα σκουωτ
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το εχω ξαναγραψει παλαιοτερα τυπε !!!!!!!παω να το γραψω κ στο τζυμ θρεντ μην χαθει
το εχω ξαναγραψει παλαιοτερα τυπε !!!!!!!
Να τα φυλας τα γραπτα μου να μεινουν κληρονομια για τις επομενες γενιες![]()
βατραχε ποσα κιλα αχυρα σηκωνειςτο θυμάμαι κι εγώ το ποστ με το σκουότ και τον τραυματισμό, κιλά δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν πολλά![]()
Οχι... πολυ παλια πηγαινα και καθομουν με τις ωρες μεχρι που τραυματιστηκα στο γονατο με 195 κιλα σκουωτ
βατραχε ποσα κιλα αχυρα σηκωνεις![]()
όσα χρειαστεί είμαι πολύ χειροδύναμος, ανθρώπινο κλαρκ ;)
δεν εισαι ο κλασσικος ελληναρας που γαμαει κ αν τον πιασει η τρελα ριχνει το ξυλο αλλα αν ζορισουν τα πραγματα κατευθειαν τηλεφωνο στην αστυνομια?
ποσα κιλα ειναι ο μπος?βατραχε ποσα κιλα αχυρα σηκωνεις![]()
Βαλε φαντασια ....
εσυ ποσα σηκωνειςΓι' αυτό λένε οι δίπλα ότι κουτσαίνεις όταν περπατάς και πηγαίνεις σαν κτηνοβάτης βοσκός;
όσα χρειαστεί είμαι πολύ χειροδύναμος, ανθρώπινο κλαρκ ;)
και με αντιστοιχο μυαλο με το κλαρκ οπως εχω διαπιστωσει...όσα χρειαστεί είμαι πολύ χειροδύναμος, ανθρώπινο κλαρκ ;)
καμια 30αριαποσα κιλα ειναι ο μπος?![]()
μαζι με τους ψυλλους?καμια 30αρια![]()