Τι ωραια ?
Αυτο ηταν ?
Εκει θα μεινουμε τωρα ?
Οχι δεν θα μεινουμε εκει αλλα πιο περα...
Τι ωραια ?
Αυτο ηταν ?
Εκει θα μεινουμε τωρα ?
Για πες κι αλλα ....
Οχι δεν θα μεινουμε εκει αλλα πιο περα...
Αρα γαμας βρωμομουνες;Οπως ολοι εγω λιγοτερο
Δεν θεωρω λυση το αδειο πηδημα επι χρημασι![]()
Πες μου ποιες ειναι οι βρωμομουνες τυπε να σου πωΑρα γαμας βρωμομουνες;
τον εχω δει μερικες φορες στον δρομο ...... και σε μια δυο αφισες αλλα χωρις ονομα
Δεν με ενδιαφεραν ποτε τετοιου ειδους γνωριμιες, ουτε μετραω τον καθεναν με την αναγνωρισιμοτητα του.....αρχιδια γνωριμιες εχεις δλδ
Την εχω δει τυπε μου !!!!Αχαχούχα να δεις την ταινία ο Παλαιστής με τον Μίκυ Ρουρκ.
βατραχος eliminated
http://[URL unfurl="true"]www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user5/imageroot/2013/01/kermit%20dead.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
θα με κάνεις μάρτυρα μαν ο κοσμισμός είναι ιδέα δεν είναι ο υλικός του φορέας :cool:
αν θες να γινεις μαρτυρας, πες που θα βρουμε το κοτοπουλακι να το τσακισουμε, δεν θα κινδυνευεις, θα σε βαλουμε σε προγραμμα προστασιας μαρτυρωνθα με κάνεις μάρτυρα μαν ο κοσμισμός είναι ιδέα δεν είναι ο υλικός του φορέας![]()
αν θες να γινεις μαρτυρας, πες που θα βρουμε το κοτοπουλακι να το τσακισουμε, δεν θα κινδυνευεις, θα σε βαλουμε σε προγραμμα προστασιας μαρτυρων
εσυ θα το κανεις το ρουφιανιλικι μαν ;) οι νωντιστες απλα θα εκτελεσουν ;) μην τα μπλεκεις τα πραγματανωντισμός=πουστριλίκι-ρουφιανιλίκι![]()
aφαιρεση?
Παπαρια μεντολες ......![]()
η αγια τριαδανωντισμός=πουστριλίκι-ρουφιανιλίκι![]()