treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
θα μου δίνεις 350 ευρώ τον μήνα + τις σκυλοτροφές γιατί τα τοστάκια δεν αφήνουν αποφάγια![]()
ti nea
θα μου δίνεις 350 ευρώ τον μήνα + τις σκυλοτροφές γιατί τα τοστάκια δεν αφήνουν αποφάγια![]()
Με τοστακια την βγαζεις;θα μου δίνεις 350 ευρώ τον μήνα + τις σκυλοτροφές γιατί τα τοστάκια δεν αφήνουν αποφάγια![]()
Ανήκεις και συ στην γενιά των 350 € :Sθα μου δίνεις 350 ευρώ τον μήνα + τις σκυλοτροφές γιατί τα τοστάκια δεν αφήνουν αποφάγια![]()
ti nea
και μακαρόνια με κιμά που επίσης δεν αφήνουν αποφάγια ;)Με τοστακια την βγαζεις;
Ανήκεις και συ στην γενιά των 350 € :S
καλά μωρέ περιμένω να υποχωρήσει το πρήξιμο από την αναισθησία και να φάω τίποτα
και μακαρόνια με κιμά που επίσης δεν αφήνουν αποφάγια ;)
ο οδοντιατρος εχει κ εκεινο το μηχανημα που πατας κουμπακι κ ριχνει νερο να πιεις κ να φτυσεις κ μετα καθεσαι κ παιζεις με το κουμπακι κ το νερο?
όχι αλλά δεν θέλω να σε μαδήσω κιόλας![]()
σου εκανε και τετοια κολπα μαν?καλά μωρέ περιμένω να υποχωρήσει το πρήξιμο από την αναισθησία και να φάω τίποτα
και μακαρόνια με κιμά που επίσης δεν αφήνουν αποφάγια ;)
*Αλλά κάτι δεν κατάλαβες καλά, ΕΓΩ νοικιάζω, για το ραντεβού θανάτου τον demon.
τι να κάνει μαν τον μάρτυρα?![]()
σου εκανε και τετοια κολπα μαν?
μαν τι ανώμαλες ταινίες είναι αυτές έλεος ούτε το τρέιλερ δεν βλέπω![]()
Είσαι και μπουμπούνας![]()
θα κάνει ενα Γουφ! και θα αδειάσει η ομόνοια.
μην τον κατεβάσεις ποτέ ομόνοια, εκεί τριγυρνάνε αδέσποτα κωλοπετσωμένα και πιατσόβια, θα του σπάσουν τον τσαμπουκά και θα γίνει κανισάκι μετά ;)
μην τον κατεβάσεις ποτέ ομόνοια, εκεί τριγυρνάνε αδέσποτα κωλοπετσωμένα και πιατσόβια, θα του σπάσουν τον τσαμπουκά και θα γίνει κανισάκι μετά ;)
τωρα που πες ομονοια θα πας αυριο να δεις το ξυλο?
τωρα που πες ομονοια θα πας αυριο να δεις το ξυλο?
Εβγαλες τον στυλο σου demon;