dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Τυπε αχαχουχα, οι διπλα κατι λενε για ροζ πουκαμισα, για χρυσες καδενες και ρολεξ.
Καλα ρε σαν τον ταμτακο κυκλοφορεις;
τον ειχε πιασει μια λιγουριτσα την ωρα του καυγα και ετρωγε ενα φαλαφελ κοτο να στανιαρει ;)καλα για τον θεο νωντα σας εχω να κανω τα χειροτερα σχολια μετα τα προσφατα γεγονοτα
ειδες δυο σκληροπυρηνικους μπουρδελιαρηδες να πλακωνονται στης μαπες και δεν εκανε επεμβαση
παρε εδω εναν θεο
ο καμμενος δε μιλαει για φωτιατον ειχε πιασει μια λιγουριτσα την ωρα του καυγα και ετρωγε ενα φαλαφελ κοτο να στανιαρει ;)
και για ναχουμε το καλο ρωτημα, τι σε νοιαζει εσενα για μπουρδελιαρηδες απο αλλα σαϊτ?
Το επαγγελμα σου, εκτιμω με την ψυχοπαθεια σου, ειναι να βαρας (καθοτι εισαι αφραγκος και ξοφλημενος) βλεποντας την μαμα σου, να σου την : τα πακια!!!Και να κοιτας στους ουρανους τον μπαμπακουλη σου, μπας και απο εκει ψηλα σε καμαρωνει(οπως ειχες γραψει στο ιερο..)!!!2funny:το επαγγελμα μου ειναι να λυνω τα κορδονια της μανας σου κ μετα να την παρακολουθω να σκυβει να τα δεσει( στεκομενος πισω της για να εχει τοιχο )
Σήκω και φύγε από εδώ ρε μπουχέσα .βρομίζεις το τσατΤο επαγγελαμα σου εκτιμω ειναι να βαρας (καθοτι εισαι αφραγκος και ξοφλημενος) βλεποντας την μαμα σου να σου την : τα πακια!!!Και να κοιτας στους ουρανους τον μπαμπακουλη σου να σε καμαρωσει!!!2funny:
Εσυ τι εισαι;;;...Νταβας;;.Οποτε μου καβλωνει, θα μπαινω να σπαω πλακα με σας τα αρρωστακια του διαδικτυου!!!Σήκω και φύγε από εδώ ρε μπουχέσα .βρομίζεις το τσατ
Σκασε βλακαΕσυ τι εισαι;;;...Νταβας;;.Οποτε μου καβλωνει, θα μπαινω να σπαω πλακα με σας τα αρρωστακια του διαδικτυου!!!
Ελα πηγαινε να προμοταρεις στο θρεντ του Φ104....και καλα σου ειναι...αχρηστος γεννηθηκες...και αχρηστος θα πεθανεις!!!!Σκασε βλακα
Είπε ο ρουφιανος και γιωτας καραβανάς εμένα άχρηστοΕλα πηγαινε να προμοταρεις στο θρεντ του Φ104....και καλα σου ειναι...αχρηστος γεννηθηκες...και αχρηστος θα πεθανεις!!!!
Γαμας εσυ για ολους μας.Δεν γαμάτε...
καλησπέρα φίλεΚαλησπέρα στους γαμιάδες...
10 γιουροΛοιπόν μαλάκες νοικιάζω τον demon.
Aκούω προσφορές.
καλησπέρα φίλε
Το λεπτό10 γιουρο
Λοιπόν μαλάκες νοικιάζω τον demon.
Aκούω προσφορές.