soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
πες μου οτι εχεις κλεψει και κωλοχαρτο να παω να παρω λαχειο αυριοπού το ξέρεις ότι εργάζομαι σε εταιρεία
πες μου οτι εχεις κλεψει και κωλοχαρτο να παω να παρω λαχειο αυριοπού το ξέρεις ότι εργάζομαι σε εταιρεία
το κορμι σου ομως και με πληρωμη μαλιστασιγά μη βιάσω την ψυχή μου για μια ξύστρα
γραφίδακ το μολυβι το λετε γραφτρα?
πήγαινε ομόνοια έχουμε δικό μας άνθρωπο εκεί θα σε προσέξει ;)πες μου οτι εχεις κλεψει και κωλοχαρτο να παω να παρω λαχειο αυριο
δεν κοιμάσαι μαν?το κορμι σου ομως και με πληρωμη μαλιστα
δεν κοιμάσαι μαν?
δεν κοιμάσαι μαν?
θα κερδισουν?μην παω τσαμπα...γραφίδα
πήγαινε ομόνοια έχουμε δικό μας άνθρωπο εκεί θα σε προσέξει ;)
δεν γαμιέσαι μαν?
είχα πάει ρόδοπενταημερη εχεις παει η διαβαζες για πανελληνιες?
Εχασες την παρθενια σου τοτε να φανταστω;δεν γαμιέσαι μαν?
είχα πάει ρόδο
καθε τεταρτη και σαββατοδεν γαμιέσαι μαν?
είχα πάει ρόδο
είχα πάει ρόδο
δεν είχα χρόνο μαν διάβαζα ιστορία κατεύθυνσηςΕχασες την παρθενια σου τοτε να φανταστω;
προτεινω προσυγκεντρωση στο κολωνακι εξω απο το γνωστο καφε ,πεταγμα μολοτωφ στον αγνωστο στρατιωτη και καταθεση στεφανου στο μαγαζι του.....ψηφισμα να δοθει στην ιταλικη και γαλλικη πρεσβεια και να ακολουθησει πορεια συμπαραστασης ως τα προπυλαια οπου να γινει συναυλια αλληλεγγυης απο νταλαραΠερα απο την πλακα. Ψαχνει το συστημα να βρει 1,2 προσωπα και να ριξει ολες τις ευθυνες της καταντιας μας πανω τους.
Ενα, δυο μαλακες παντα την πληρωνουν και ολοι οι αλλοι την βγαζουν καθαρη.
Αυριο ολοι με μπλουζακια L:A.K. εξω απο τις φυλακες.
δεν είχα χρόνο μαν διάβαζα ιστορία κατεύθυνσης
πες μου αιτια και αφορμες της μικρασιατικης εκστρατειαςδεν είχα χρόνο μαν διάβαζα ιστορία κατεύθυνσης
γαμιέσαι ή πηγαίνεις ρόδο?καθε τεταρτη και σαββατο
και με διαφορετικες
ε ναιθεωρητικη ησουν ε
δεν ήμουν δέσμες μανπες μου αιτια και αφορμες της μικρασιατικης εκστρατειας
γαμαω μανγαμιέσαι ή πηγαίνεις ρόδο?
ε ναι
δεν ήμουν δέσμες μαν