baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
ΜΕ ΤΟ ΝΩΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΛΑΦΕΛ[size=15pt]Χωρις το ΝΩΝΤΑ δεν υπαρχει ζωη και φαλαφελ[/size]
ΜΕ ΤΟ ΝΩΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΛΑΦΕΛ[size=15pt]Χωρις το ΝΩΝΤΑ δεν υπαρχει ζωη και φαλαφελ[/size]
εσυ εισαι αυτη που δηλωσες πως θες να πεθανεις πανω σε μια πουτσα ακουγοντας νικο γκανο ;)ειπε η ξεφτιλισμενη πορνη του διαδικτυου
ειναι φορες που σκεφτομαι οτι αυτη η ιστορια δε θα μπορουσε να ναι καλυτερητα ψέματά μου είναι η δική σου αλήθεια ;)
όχι αλλά δίνω πληρωμένες απαντήσειςβατραχε πληρωνεσε?
υπαρχουν ομως τσικεν ναγγετς ;)ΜΕ ΤΟ ΝΩΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΛΑΦΕΛ
από ένα σημείο διέρχονται άπειρες ευθείες, από το σημείο του νωντισμού διέρχεται άπειρη μαλακία ;)η λεπτη γραμμη που χωριζει την αληθεια απο το ψεμμα, ειναι απλα ενα σημειο στο πεμτοδιαστατο νωντικο συμπαν πρασινε βατραχε
μη παιζεις με τις λεξειςόχι αλλά δίνω πληρωμένες απαντήσεις
[size=40pt]ΕPIC POST !!![/size]ειναι φορες που σκεφτομαι οτι αυτη η ιστορια δε θα μπορουσε να ναι καλυτερη
είναι φορές που σκέφτομαι ότι ανήκεις στην ιστορίαειναι φορες που σκεφτομαι οτι αυτη η ιστορια δε θα μπορουσε να ναι καλυτερη
τους εχουμε ξεφτιλισει[size=40pt]ΕPIC POST !!![/size]
από ένα σημείο διέρχονται άπειρες ευθείες, από τη σουφρα του γλ διερχονται απειρες πουτσες ;)
βασανιστειτε αρρωστακιατους εχουμε ξεφτιλισει
Τζακ, στη κηδεια σου τι θα παιζει;ΜΕ ΤΟ ΝΩΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΛΑΦΕΛ
Αχαχουχιζεις τυπε.Α ρε νωντα μπουρδελιαρη
κορυφαιο τυπακι.... σου εχω πει και παλιοτερα οτι εχεις πεταξει φοβερες ατακες
και ακομη το πιστευω ! Περα απο την πλακιτσα που κανουμε...
ρε μαν τι γευση εχει η πουτσα του νωντα που την ξερογλειφεις;σε τι διαφερει απο μια μεση πουτσα πακιστανου για πες μου......στην αλμυροτητα ή την οξυτητα;διδαξε μας λιγο μαστερκλας δασκαλε της πουτσας......βασανιστειτε αρρωστακια
εγω παντως θα κανω το dj στη δικια σουΤζακ, στη κηδεια σου τι θα παιζει;
Κατι τετοιο;
(σου εβαλα λεβεντικο κλαρινο, μη πεις μαλακια)
εσυ υπαρχεις γιατι βαριεσαι να πεθανειςρε μαν τι γευση εχει η πουτσα του νωντα που την ξερογλειφεις;σε τι διαφερει απο μια μεση πουτσα πακιστανου για πες μου......στην αλμυροτητα ή την οξυτητα;διδαξε μας λιγο μαστερκλας δασκαλε της πουτσας......
υπαρχω κι οσο υπαρχεις θα υπαρχωεσυ υπαρχεις γιατι βαριεσαι να πεθανεις
εγω παντως θα κανω το dj στη δικια σου
οποτε δωκε μου τη παραγγελια σου να φυγεις ευτυχισμενος