gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εδω ειναι ρε μαν.......χτες μιλουσαμεχχαχαχχα ο παπαζολ που ειναι ρε παιδια????
κριμα χαθηκε αυτη η ψυχουλα![]()
εδω ειναι ρε μαν.......χτες μιλουσαμεχχαχαχχα ο παπαζολ που ειναι ρε παιδια????
κριμα χαθηκε αυτη η ψυχουλα![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!Παιδια θελετε να κανονισουμε καμια πλακιτσα εναντιον της νωντομάδας????
παμε να ριξουμε καμια μολοτωφ μεσα στο στεκι που καθονται να τους καψουμε ολους![]()
μαν καλυτερα να τους κανουμε κανενα τηλεφωνικο κλασιμο........Παιδια θελετε να κανονισουμε καμια πλακιτσα εναντιον της νωντομάδας????
παμε να ριξουμε καμια μολοτωφ μεσα στο στεκι που καθονται να τους καψουμε ολους![]()
μαν καλυτερα να τους κανουμε κανενα τηλεφωνικο κλασιμο........
παω να βαλω λιγο νικο γκανο μαν στο θρεντ ποιο τραγουδι θελετε να ακουστει στην κηδεια σας........![]()
![]()
οι ανασφαλειες σου,οι φοβοι σου κι η κακομοιρια σου δε σ αφηνουν να δεις τη μια και μοναδικη αληθεια
οι ανασφαλειες σου,οι φοβοι σου κι η κακομοιρια σου δε σ αφηνουν να δεις τη μια και μοναδικη αληθεια
.................
"καθε θρεντ ειναι καμμενο χωρις τους νωντοτυπους" ;)Το σπαμ thread φθινει.
Νταξ παντα καμμενοι ειμασταν, αλλα τωρα εσκασαν και οι επαγγελματιες καμμενοι.![]()
με το γιωργο τη βρισκετε στον ερωτα?Το σπαμ thread φθινει.
Νταξ παντα καμμενοι ειμασταν, αλλα τωρα εσκασαν και οι επαγγελματιες καμμενοι.![]()
τα ψέματά μου είναι η δική σου αλήθεια ;)οι ανασφαλειες σου,οι φοβοι σου κι η κακομοιρια σου δε σ αφηνουν να δεις τη μια και μοναδικη αληθεια
την αληθεια του νωντισμου
ζεις κι εσυ μεσα στα ψεματα σου πρασινε βατραχε
Καλυτερα να τους καψουμε τους πουστηδες !
Σιγα μωρη λιτσα πατέρα...."καθε θρεντ ειναι καμμενο χωρις τους νωντοτυπους" ;)
η λεπτη γραμμη που χωριζει την αληθεια απο το ψεμμα, ειναι απλα ενα σημειο στο πεμτοδιαστατο νωντικο συμπαν πρασινε βατραχετα ψέματά μου είναι η δική σου αλήθεια ;)
![]()
με το γιωργο τη βρισκετε στον ερωτα?
παρτο αλλιως μωρη ισμηνη καλεσηΣιγα μωρη λιτσα πατέρα....![]()
βατραχε πληρωνεσε?τα ψέματά μου είναι η δική σου αλήθεια ;)
![]()
ειπε η ξεφτιλισμενη πορνη του διαδικτυουη λεπτη γραμμη που χωριζει την αληθεια απο το ψεμμα, ειναι απλα ενα σημειο στο πεμτοδιαστατο νωντικο συμπαν πρασινε βατραχε