SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Κοιτάζω τη βροχή και κλάνωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Καλά ρε , τι είδους ευαίσθητες χορδές σου άγγιξε αυτό το τέλειο τραγούδι ?
ήτο στιγμιαία έμπνευσιςΟΟΟΟΟ!!! τρέ ρομαντίκ!!!!!
καλο ποστ για ξεκαρφωμα δεν λεω.....καλημερα λουκριτιτσα μου :-*
γ ενα γεια μπηκα αλλα τα κανα πουτανα απο οτι πηρε το ματι μου....
μου θύμισε μια γαστρεντερίτιδα που με είχε τσακίσει πέρσυΚαλά ρε , τι είδους ευαίσθητες χορδές σου άγγιξε αυτό το τέλειο τραγούδι ?
δώσε λινκ μην τα κάνω όλα πουτάνα εδω μέσα?γι αυτο ηθελα να του σπικαρω του "αντε να μην τον χαρακτηρισω" ...Που παρατα το γκομενετο ντιρλα να μας ζαλιζει τον ερωτα νυχτιατικα..ουρτ! Ο....ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ
καλο ποστ για ξεκαρφωμα δεν λεω.....
αν θες να παίξουμε τον γιατρό θα σε καρφώσω στον καλό σουσου προκαλει αερια? Χρηζεις ιατρικης παρακολουθησης
μη μου το βριζειιιιιις!!!!!!!!!!!!!!!!(ξυπνησα πολυ γλυκια σημερα!!!!)δεν ηταν σπιτι...οταν μπηκε πηρα τον πουλο....γι αυτο ηθελα να του σπικαρω του "αντε να μην τον χαρακτηρισω" ...Που παρατα το γκομενετο ντιρλα να μας ζαλιζει τον ερωτα νυχτιατικα..ουρτ! Ο....ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ
[size=4pt]στη δουλεια.αργησαμε να σχολασουμε χτες.[/size]Σε λιγο θα μαθω και που ητο ο γκομενος...
[size=4pt]στη δουλεια.αργησαμε να σχολασουμε χτες.[/size]
δώσε λινκ μην τα κάνω όλα πουτάνα εδω μέσα?
αν θες να παίξουμε τον γιατρό θα σε καρφώσω στον καλό σου
γυναίκα και αμάξι δεν δανείζονται
φχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
παρε κλανιαρη
τι λες ρε τριχωτε κωλε? Κανονισε να με διαβαλεις στον steel και θα σου ξεριζωσω τις κωλοτριχες με το silkepil
Θα με επιπληξω αυριο σημερα εχω κεφια...
μορνινγκ αλτεκι!!!Μπον ζουρ...
Μπον ζουρ...
είσαι γυναίκα και συγχωρείσαι. Να πει ένας άντρας τι πρωτοβλέπει στη φώτοmikro σημμερα ασχολεισαι με τον κλασσικο κινηματογραφο?
*σημμερα δεν το'χεις στις φωτο..Στικ του δε τολκινγκ