αχαχουχα μαζι σου δεν εχω τιποτα μιας κ δεν σε εχω διαβασει κ η παραθεση μου εδω ηταν γιατι υποστηριζεις την κοτοπουλαρα τον παιχτουρα γαιτι κοτοπουλαρα θα μου πεις
εεεεεεεεεε για αυτο διαολεπρωτα το παιζει μαγκακος κ μετα αμολαει το κοτετσι
Η εννοια των λεξεων φιλια σεβασμος και εκτιμηση σου λενε κατι ?
Αν βρεθεις με οποιονδηποτε ανθρωπο οποιος κι αν ειναι, οτι περγαμηνες κι αν εχει και μιλησεις οχι πολυ, 30 λεπτα μαζι του θα βρεις και 10 κουσουρια.....
Αν μπορεις να τα αποδεχτεις θα εχεις εναν φιλο που μπορει να μην ταιριαζεις σε ολα αλλα σε ενα δυο που θα βρεις να ταιριαξεις ειναι κατι καλο....
Αλλωστε ποιος ειναι απολυτα ταιριαστος σε ολα ?
Εδω δεν τα βρισκουμε με τον ιδιο μας τον εαυτο θα τα βρουμε με τον καθεναν ?
Κι εγω εχω τα δικα μου κουσουρια κι ελλατωματα οπως ολοι μας ..... κι εσυ και ο απεναντι σου και η γειτονισσα (υπο μια γενικευμενη εννοια)
Ετσι κι ο απαιχτος εχει τα δικα του τα οποια τα εχω εντοπισει και αλλα μου τα εχει πει κι ο ιδιος (δεν θα σας τα αναφερω)
Ολοι ζοριζομαστε μεσες ακρες .... ας μην κανουμε ακομη πιο δυσκολη την ζωη μας για μαλακιες
Κανεις δεν εχει να αποδειξει τιποτα σε κανεναν και ειδικα εδω στο διαδικτυο οπου ειμαστε απλα μπιτ
Οι απειλες απο τους μεν και τους δε ειναι για γελια σιγουρα, αλλα κι οι απο εκει ειπαν παρα πολλα
Κοιτα απο το πληκτρολογιο κι εγω με την σειρα μου μπορω να πω οτι θελω....
Για να κανω τον καθεναν να σκασει και να αρχισει να κατεβαζει οτι θελει για να γελαω
Πως σου φαινεται αυτο ?
Εμενα μου φαινεται αρρωστημενο και τρελο
Οτι δικαιωμα κι αν εχει δωσει ο καθενας, (και ο παιχτουρας εχει δωσει μερικα) οφειλουμε να του ζητησουμε μια εξηγηση
αν μπορει να την δωσει θα την δωσει, αν δεν την δωσει τοτε απλα παυουμε να ασχολουμαστε μαζι του και τελος
Το να λοιδωρεις εναν ανθρωπο ετσι, ειναι πολυ ασχημο καθως δεν ξερεις τι ψυχολογικη φορτιση μπορει να εχει την δεδομενη στιγμη....
Λιγος σεβασμος μεταξυ μας δεν βλαπτει νομιζω !!!!!!!
Πισω απο καθε νικ υπαρχει καποιος με αισθηματα παθη
Και δεν ειναι μονο αυτο .... ανακατευουν κι εμενα που ειχα να γραψω οτιδηποτε σχεδον 3 ετη για να γελανε ?
Αν θελουν να γελανε ας βαλουν τον καραγκιοζη η ας δουν μια κωμωδια....
Εγω πως πρεπει να νιωθω για ολο αυτο ?
Για πες μου .....
Ειδικα την στιγμη που γνωρισα μερικους προσωπικως ......
Ειναι οτι χειροτερο φιλε αυτο....
Αλλο να σε δουλευει καποιος τυχαρπαστος μαλακας που δεν σε ξερει και αλλο αυτο !!!!!!