dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
+1καλά ο άλλος ήθελε να εμπλακείς για να γίνει νταβαντούρι, μπαμ κάνει αυτό![]()
φως φαναρι....
+1καλά ο άλλος ήθελε να εμπλακείς για να γίνει νταβαντούρι, μπαμ κάνει αυτό![]()
3 ή 2?γιατι 3?δεν έχεις αναρωτηθεί γιατί 3 φόρουμ σε έχουν πάρει στο ψιλό;
ειναι και το ανταλτ3 ή 2?γιατι 3?
καλά ο άλλος ήθελε να εμπλακείς για να γίνει νταβαντούρι, μπαμ κάνει αυτό![]()
τι παιξατε αν επιτρεπεται τυπε?Επειδη αηδιασα με την συμπεριφορα καποιων
και επειδη σεβομαι το οτι βγηκα, ηπια, εφαγα και επαιξα μαζι τους, ασχετα αν με εβλεπαν ως συμπληρωμα μονο
Και επειδη θελω να κρατησω οτι ελαχιστα ομορφο υπηρξε στην μνημη μου, παρολη την πικρια που νιωθω
και δεν θελω να αρχισω παλι τα μπινελικια σε αρρωστα ψυχικως ατομα....
Ας πεισει καποιος τον ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ (Τρομαρα του.... ακου παρατσουκλι) να διαγραψει το νικ μου απο τον διπλα μπουρδελοιστοτοπο
Ευχαριστω πολυ![]()
Ε όλο και κάποιο άλλο θα 'ναι3 ή 2?γιατι 3?
ο μήτσος αν δεν ήταν τόσο συναισθηματικός τύπος και συνειδητοποιούσε πιο ψύχραιμα ορισμένα πράγματα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τρολάρα ολκής που θα άφηνε εποχή πιστεύωΡε 'συ, να σε ρωτήσω κάτι. Καμιά φορά, εκεί που κάθεσαι και πίνεις φασκόμηλο, δεν έχεις αναρωτηθεί γιατί 3 φόρουμ σε έχουν πάρει στο ψιλό;
Πότε θα αναρωτηθείς, όταν σε κοροϊδέψει κι η google;
Ειναι απλα μια μαλακισμενη παρεα, που μαλλον δεν της εκανα τα κεφια της και ξεσπαει ετσιΡε 'συ, να σε ρωτήσω κάτι. Καμιά φορά, εκεί που κάθεσαι και πίνεις φασκόμηλο, δεν έχεις αναρωτηθεί γιατί 3 φόρουμ σε έχουν πάρει στο ψιλό;
Πότε θα αναρωτηθείς, όταν σε κοροϊδέψει κι η google;
υπαρχει κ τετοιο?μπραβο εξελιξεις,εμεινα πισω.....ειναι και το ανταλτ
για κανα 3μηνο μας ειχε στοκατσε εδω στο μπου.κομ...εδω ειναι καλα. ;)
Μπαλα ρε κι οχι αυτο που φανταζεσαιτι παιξατε αν επιτρεπεται τυπε?![]()
ειναι και το ανταλτ
υπαρχει κ τετοιο?μπραβο εξελιξεις,εμεινα πισω.....![]()
![]()
γραψτους στους ορχεις σου...τζαμπα σκας...Ειναι απλα μια μαλακισμενη παρεα, που μαλλον δεν της εκανα τα κεφια της και ξεσπαει ετσι
Αν ειναι να με δουλευει ολος ο κοσμος τοτε δεν εχω θεση πουθενα !!!!!
Κατι που δεν ισχυει γιατι στην πραγματικη μου ζωη ειμαι πολυ αγαπητος οπου εχω παει....
οντως...εκανε ομως δυναμικο comeback....για κανα 3μηνο μας ειχε στοομως ο τυπος :-
Αυτο κανω τυπε !!!!!!!γραψτους στους ορχεις σου...τζαμπα σκας...
τυπε μηπως τους νικησες στον αγωνα και στο κρατησαν κακια?Μπαλα ρε κι οχι αυτο που φανταζεσαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα γελούσα αν πίστευα ότι το έλεγες στ'αστείαΒασικά 4 φόρουμ, είναι και το κόσμο!
4μηνο ηταν τυπε !!!!για κανα 3μηνο μας ειχε στοομως ο τυπος :-