treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Αν θες μπορω να ειμαι κι εσυ ο ιδιος ;)
Θες ? τι λες ?![]()
κλειστου ενα ραντεβου θανατου στην ομονοια που ειναι κ η εδρα σου να δεις πως θα φοβηθει ο βατραχος
Αν θες μπορω να ειμαι κι εσυ ο ιδιος ;)
Θες ? τι λες ?![]()
δεν αποκλείεται τώρα που το λες... ;)Αρα λοιπον καταλαβαινεις οτι δεν μπορω να ειμαι εσυ .....
τι του έκανακλειστου ενα ραντεβου θανατου στην ομονοια που ειναι κ η εδρα σου να δεις πως θα φοβηθει ο βατραχος
πολλά λάθη πολλά λάθηΑχαχούχα κανείς δεν λέει ότι έχεις κλώνους, χαλάρωσε.
Α ,παρεπιμπτώτος, από τότε που ξαναγράφεις εξαφανίστηκαν ο ποδολάγνος κι ο μένιος33![]()
ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!!!!!!κλειστου ενα ραντεβου θανατου στην ομονοια που ειναι κ η εδρα σου να δεις πως θα φοβηθει ο βατραχος
τι του έκανα![]()
έχω και κώλο ξέρειςνα ειδατε ολοι πως φοβηθηκε ο βατραχος
του ηρθε στο μυαλο η εικονα του αχαχουχα να κανει ατακς με το στικ των λαχειων κ μαζευτηκε
έχω και κώλο ξέρεις![]()
κι αυτός έμπαινε πολύ στα γυμναστηριακά πράγματιλετε ο σπερες να ειναι αυτος ο μανολιτο που εκλεινε ραντεβου θανατου![]()
να σκεφτείς ότι σήμερα κολλάει κιόλαςμουνακι με προλαβες στο εντιτ με το ''ο'' εισαι γρηγορος κουφαλα κ εχεις κ καλη συνδεση
κι αυτός έμπαινε πολύ στα γυμναστηριακά πράγματιαλλά είχε πολύ διαφορετικό στυλ γραφής, απότομο ;)
απλώς να υπενθυμίσω την περίπτωση του ανορθόγραφου κλώνου της πάπιας που το έπαιζε ΧΑυγίτηςΟ μανολίτο ήταν κι ανορθόγραφος τελείως. Ούτε το παρεμπιπτόντως δεν ήξερε να γράψει.
Ένα άλλο φασιστάκι είναι που είχε βριστεί με όλους κι έφαγε μπαν, είχε φτάσει να έχει 50 μηνύματα ανά ημέρα
o ιπταμενος?Ο μανολίτο ήταν κι ανορθόγραφος τελείως. Ούτε το παρεμπιπτόντως δεν ήξερε να γράψει.
Ένα άλλο φασιστάκι είναι που είχε βριστεί με όλους κι έφαγε μπαν, είχε φτάσει να έχει 50 μηνύματα ανά ημέρα
o ιπταμενος?