TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
Μητσαρα ο κοσμος το εχει τουμπανο και εσυ κρυφο καμαρι για τον φιλο σουΔεν ειναι ψεμμα αυτο που λεει και δεν καταλαβαινω γιατι το συνεχιζεις ολο αυτο ?
Μητσαρα ο κοσμος το εχει τουμπανο και εσυ κρυφο καμαρι για τον φιλο σουΔεν ειναι ψεμμα αυτο που λεει και δεν καταλαβαινω γιατι το συνεχιζεις ολο αυτο ?
τώρα που το σκέφτομαι ο κοσμικός έγραφε διαρκώς σε μπλε γραμματοσειρά![]()
δεν το χω προσεξειεγω γραφω πολλα χρονια με μπλε μπολντ στο μσν
μαρτυρας ο ξαδερφος
φαντάσου να σε δέρναμε κιόλαςδεν το χω προσεξει
δεν καταλαβαινω που το πας Πράσινε Βάτραχεφαντάσου να σε δέρναμε κιόλας![]()
γιατι προσπαθεις να το παιξεις κακος?Τρεις λαλουν σιφιλιαζεσαι όταν δεν σου δίνουν σημασία e?![]()
![]()
Βαρέθηκα ρε μαν τα ιδια και άλλαξα ρόταγιατι προσπαθεις να το παιξεις κακος?
νιωθεις οτι σε πληγωσαμε?
Ολοι εχουμε ελλατωματα τυπε.....Μητσαρα ο κοσμος το εχει τουμπανο και εσυ κρυφο καμαρι για τον φιλο σου![]()
Τρεις λαλουν σιφιλιαζεσαι όταν δεν σου δίνουν σημασία e?![]()
![]()
Ολοι εχουμε ελλατωματα τυπε.....
Οταν θες να τιμησεις μια φιλια δεχεσαι και τα ελλατωματα του φιλου σου οταν τον θες και τον εκτιμας ....
Κι αν δεν ταιριαζεις μαζι του παλι σεβεσαι τα οποια ελλατωματα του !!!!!!
Επεισης κοληταρι κολλητος η στενος φιλος οπως θες το λες, ειναι αυτος που εισαι συνεχως μαζι και κανετε πραγματα μαζι
Τον απαιχτο τον εκτιμω μεσες ακρες γιατι δεν με πειραξε πουθενα και ειπαμε πολλα πραγματα μεταξυ μας ασχετα με σας και τον χωρο εδω....
Οπως εκτιμω πολυ κι αλλα δυο ατομα απο εδω που ενω μιλαμε απο κοντα, εδω δεν λεμε πολλα πολλα γιατι δεν χρειαζεται.....
Δεν θα αποκαλυψω νικς
για ποιά ελαττώματα μιλάτε που ο κόσμος τα 'χει τούμπανοΟλοι εχουμε ελλατωματα τυπε.....
Κοιτα πρωτα τα δικα σου και ασε των αλλων....για ποιά ελαττώματα μιλάτε που ο κόσμος τα 'χει τούμπανο![]()
αν είσαι το ίδιο πρόσωπο με τον παιχτούρα;Ενα ειναι η περιεργια σου τωρα !!!!! ;)
Αν θες μπορω να ειμαι κι εσυ ο ιδιος ;)αν είσαι το ίδιο πρόσωπο με τον παιχτούρα;![]()
αν αυτό σε γεμίζειΑν θες μπορω να ειμαι κι εσυ ο ιδιος ;)
Θες ? τι λες ?![]()
Αρα λοιπον καταλαβαινεις οτι δεν μπορω να ειμαι εσυ .....αν αυτό σε γεμίζειγια μένα δεν αλλάζει κάτι
![]()