stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
σταματηηηηηηηηηηη ουυυυυυυυυυυυουυυυυυυυυυυυυυυυ![]()
![]()
![]()
σταματηηηηηηηηηηη ουυυυυυυυυυυυουυυυυυυυυυυυυυυυ![]()
![]()
![]()
δε μπορεις χωρις εμαςΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ:
Δεν ξανασχολουμαι πλεον με τυπους σαν τον μεμα,νωντα,τρειςλαλουν, και γενικα οτι εχει να κανει με νωντοτυπους.
Μεγαλυτερα μουνοπανα και διπροσωπα καθαραματακια δεν υπαρχουν
Η αποφαση ειναι τελικη και μη αναστρεψιμη![]()
ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ:
Δεν ξανασχολουμαι πλεον με τυπους σαν τον μεμα,νωντα,τρειςλαλουν, και γενικα οτι εχει να κανει με νωντοτυπους.
καλα ρε αλητη κλεβεις τις ατακες μου? εχω το κοπηραιτ το ποσταρα ποιο νωρις κ το παραποιησες ασε που το κανεις κ λαθος στο χεσιμο παει :o για να κανει χλατς ενω στο κατουρημα το δακρυ για να τρεχειμετα τιμης taftaar--->:'(<---kosnik26
ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ:
ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ:
κανεις δεν ξεφευγει απ τη χοντρη μαζα καταπιεσης
τι λέει αυτός ρεκαλα ρε αλητη κλεβεις τις ατακες μου? εχω το κοπηραιτ το ποσταρα ποιο νωρις κ το παραποιησες ασε που το κανεις κ λαθος στο χεσιμο παει :o για να κανει χλατς ενω στο κατουρημα το δακρυ για να τρεχει
μετα τιμης ο αλλοδαπος νταβατοπρομοτουπαληλοτραβελοπουστας![]()
![]()
αααααααααααα και αγαπουλης
το ξέρω αλλά αρλούμπεςklon klon
![]()
o night7080 για κλωνος μου πως σου φαινεται
o night7080 για κλωνος μου πως σου φαινεται![]()
επρεπε να ειχες φερει το δικο σου στραπονακι για την κωλαρα σουo night7080 για κλωνος μου πως σου φαινεται![]()
συγνωμη φιλε μου θα το αλλαξωταφτααρ γιατί με δίνεις στεγνά ρε μανθα με μπανάρουν και θα κλαις μετά
![]()
όχι έτσι θα κινήσεις υποψίες και θα γίνει χειρότεροσυγνωμη φιλε μου θα το αλλαξω![]()
![]()