lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
σου σκασε και κανα γλωσσοφιλο ?καλα μαλακα εσενα η 46αρες πατουσες μπαινουν για πλακα στον κωλο σου
σου σκασε και κανα γλωσσοφιλο ?καλα μαλακα εσενα η 46αρες πατουσες μπαινουν για πλακα στον κωλο σου
οχισου σκασε και κανα γλωσσοφιλο ?
εγω πιστευω οτι μας λεει ψεματα ο κοτοσταμουλης ;)σου σκασε και κανα γλωσσοφιλο ?
αν δεν το καταλαβες εισαι γκει και με τη βουλα πλεον
ο λουγκροσταμουλης εννοεις ΦΙΛΕ?εγω πιστευω οτι μας λεει ψεματα ο κοτοσταμουλης ;)
![]()
εχεις δικιο ;)ο λουγκροσταμουλης εννοεις ΦΙΛΕ?
![]()
δεν εισαι κακοςΝωντα γιατί δεν με χωνεύεις ?
ενας ψυχολογος νομιζω οτι θα μπορουσε να βοηθησει το λουγκροσταμουλη στην παρουσα φασηεχεις δικιο ;)
το λενε και τα στοιχεια....
επεσε στο ιδιο κρεβατι με τραβελο
του πηρε πιπα ο τραβελος
τον χαϊδεψε στο 5ποντο πουλακι του ο τραβελος.....
αναμφισβητητα προκειται για ομοφυλοφυλικη εμπειρια :-
ποναει η αληθεια? ;)Τι ρωτάω τώρα *P
ειναι αναστρεψιμη η κατασταση λες? :-ενας ψυχολογος νομιζω οτι θα μπορουσε να βοηθησει το λουγκροσταμουλη στην παρουσα φαση![]()
θελουν λεφτα μαν, και θελω να παω και ταυλανδη ..ενας ψυχολογος νομιζω οτι θα μπορουσε να βοηθησει το λουγκροσταμουλη στην παρουσα φαση![]()
το ξερεις φανταζομαι οτι εκει εχει πολλα ladyboys ε? :-θελουν λεφτα μαν, και θελω να παω και ταυλανδη ..![]()
Λυπάμαι τύπε άλλα έχω άλλο θεούλη στο προσκεφάλι μου να με φυλάει Και να τον συμβουλεύομαι ;)ποναει η αληθεια? ;)
εγω δεν ειμαι εδω για να σας χαιδευω τ αυτια
για το καλο σας τα λεω βεβαια,οπως τα λεγε ο περσονας στη βελβυ
νταξει,οτι εγινε εγινε τωρα...και δε μπορει ν αλλαξειειναι αναστρεψιμη η κατασταση λες? :-
ή θα καταντησει σαν την πιεξουλα? :-
η μαλλον ειναι μακρια η ταυλανδη.. καπου κοντα...το ξερεις φανταζομαι οτι εκει εχει πολλα ladyboys ε? :-
ή μηπως αυτος ειναι ο λογος που πας?![]()
εμεις θα τον στηριξουμε τον σταματηνταξει,οτι εγινε εγινε τωρα...και δε μπορει ν αλλαξει
το θεμα ειναι να αποδεχτει την ομοφυλοφιλια του ο σταματης,να μη νιωθει ντροπη γι αυτο και να συνεχισει τη ζωη του
που πηγε ομως παλι...κρυβεται?![]()