stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
οχι ρε συ, δεν μιλαω για σενα ριλαξ...gt ειδες ποτε να κλαφτω ρε ηλιθιο κατασκευασμα?
γενικα λεω...
οχι ρε συ, δεν μιλαω για σενα ριλαξ...gt ειδες ποτε να κλαφτω ρε ηλιθιο κατασκευασμα?
γτ ειπα εγω ποτε οτι δεν εχω λεφτα?
Κατα τα αλλα δεν εχεις λεφτα κ ανεργιες .
Και ασε τα μσν πηγαινε να διαβασεις να μαθεις γραμματα
την ξινομουρατην ιωαννα την εχεις παρει?
o ksaderfos says:
eides posh zhlia evgalan otan egrapsa oti phra city tour?
ρουφιανε ;)o ksaderfos says:
eides posh zhlia evgalan otan egrapsa oti phra city tour?
ναι ειναιτην ξινομουρα
την ιωαννα την εχεις παρει?
gt ειδες ποτε να κλαφτω ρε ηλιθιο κατασκευασμα?
Να 'ναι καλά ο φάδερ
ναι αυτηΤην meravigliosa creatura εννοεις
χωστα στης μετοχες του facebook που εχει γαμηθει να χρεωνει, εχει κερδηΤην meravigliosa creatura εννοεις οχι δεν την εχω παρει ουτε αυτη και ουτε προκειται, διοτι η φατσα της στο σαλοναρισμα δε με επεισε ποτε.
Θα μου δωσεις τα λεφτα σου να τα επενδυσω? Σου εγγυωμαι υψηλες αποδοσεις.
Πολυ κλαψα και φετος και βλεπω εχει γεμισει το φβ με φωτογραφιες απο εκδρομουλες....
δυσκολη εγγραφη το ξυλο ποιος θα το φαει ο ποδολαγνος
ναι αυτη
μ αρρωσταινει αυτο το μουνι,χωρις πλακα
χωστα στης μετοχες του facebook που εχει γαμηθει να χρεωνει, εχει κερδη
εγω εβγαλα φωτογραφια μια τεραστια φανταχτερη κουραδα που εκανα το πρωι
σιγα μην την εβαλες ασε ρε της μαλακιες....
θα σε κανανε μπλοκ με την μια
μεσω των online πλατφορμων... εχει πολλες plus500, etoro, saxobank κλπ..
Αν την εχω ψυχολογησει καλα αυτη πρεπει να ειναι πολυ κυκλοθυμικη. Αναλογα τη διαθεση που θα την πετυχεις. Γιαυτο σου λεω δε θα παρω, αν ειναι να ανεχομαι τις παραξενιες της καθε πουτανας γαμαω την γκομενα μου καλυτερα...
Η μετοχη του facebook δεν επεφτε συνεχως? Αληθεια ρε Σταματη ξερεις μηπως πως μπορουμε να παιζουμε σε ξενα χρηματιστηρια? Διοτι το εδω πολυ τζογος μου φαινεται...
εχεις γκομενα?Αν την εχω ψυχολογησει καλα αυτη πρεπει να ειναι πολυ κυκλοθυμικη. Αναλογα τη διαθεση που θα την πετυχεις. Γιαυτο σου λεω δε θα παρω, αν ειναι να ανεχομαι τις παραξενιες της καθε πουτανας γαμαω την γκομενα μου καλυτερα...
Απλα προσπαθει οσο γινεται να μην χαλασει οτι εχει για μια ωρα αναγκης .....ρε τυπε ποσες φορες θα το πουμε οτι η πλειοψηφια ελληνων εχει λεφτα και κλαιγεται επειδη χαλαει λιγοτερα απο οτι παλια?
ασε τον καθενα να λεει για οικονομικη κριση ενω δεν εχει ιδεα τι εστι κριση και απο που προερχεται