Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Μέσα στην πρωτοτυπία οι Νωντοτυποι   :birdman: :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ετοιμαζομαι :birdman:

το βραδυ εχω να στηθω εξω απ το κολωνου 30β να λιανισω ενα κοτοπουλο :zfuck:
με τον κωλο θα ρθεις?  :birdman: τεσπα..

εγω θα ειμαι πολυ ομορφος σημερα, αφου θα ειναι η τζωρτζιαννα  :2on1:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
γιατι ρε βαρουλη? τι προβλημα εχεις εσυ? ωραια ζωη εχεις, δουλεια εχεις, εξοδα δεν εχεις,μισθο εχεις  :birdman:

σπιτι εχεις  :birdman: αμαξι εχεις  :birdman: ( μετρας για τον λακη33)  :2on1:

τι αλλο θες  :2on1:

Αφου ρε Σταματη εισαι πιτσιρικας ακομα, που να τα βρεις ρε τυπε τα λεφτα και το σπιτι? Καθεσαι και χαλιεσαι με τον αλλο το σχιζοφρενη το Λακη  :jerking: . Ηρεμησε λιγο, σε εχει φαει απο τα 22 σου το αγχος για τα φραγκα, στις μισες κριτικες σου γραφεις πως δε σου σηκωνεται απο το αγχος. Χαλαρωσε, κανεις κακο στον εαυτο σου, δεν το βλεπεις? Ελεος, μικρο παιδι εισαι, κοιτα να απολαυσεις τη φοιτητικη ζωη τωρα που μπορεις, γαμα φοιτητριουλες, κανε καφριλες με τους φιλους σου, περνα καλα!

Ρε συ Νωντα αυτη η Τζωρτζιανα που λεει ο Σταμ αξιζει? Δεν την εχω δοκιμασει ποτε, ψιλοξεπετα μου φαινεται... Εχεις αποψη?

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Αφου ρε Σταματη εισαι πιτσιρικας ακομα, που να τα βρεις ρε τυπε τα λεφτα και το σπιτι? Καθεσαι και χαλιεσαι με τον αλλο το σχιζοφρενη το Λακη  :jerking: . Ηρεμησε λιγο, σε εχει φαει απο τα 22 σου το αγχος για τα φραγκα, στις μισες κριτικες σου γραφεις πως δε σου σηκωνεται απο το αγχος. Χαλαρωσε, κανεις κακο στον εαυτο σου, δεν το βλεπεις? Ελεος, μικρο παιδι εισαι, κοιτα να απολαυσεις τη φοιτητικη ζωη τωρα που μπορεις, γαμα φοιτητριουλες, κανε καφριλες με τους φιλους σου, περνα καλα!

Ρε συ Νωντα αυτη η Τζωρτζιανα που λεει ο Σταμ αξιζει? Δεν την εχω δοκιμασει ποτε, ψιλοξεπετα μου φαινεται... Εχεις αποψη?

πηρα σιτι τουρ

μπες μσν

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
την ειχα παρει οταν ειχε ξεκινησει τη τζωρτζιανα,εχω κριτικη...

απο τοτε (περιεργως) δεν την ξαναπηρα,τι να σου πω

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
 θενξ παντως... δυστηχως εχω ξεφυγει απο τον τροπο ζωης που επρεπε να κανω στην ηλικια μου και δεν ξερω και εγω για ποιον λογο... Οσο μπορω προσπαθω να τα κανω ολα... οτι μπορω , οπως μπορει ο καθενας τυπε.. θενξ  :)

οσο για φοιτητικη ζωη δυστηχως για να κανεις φοιτητικη ζωη πρεπει να εισαι εκτος της πολης που διαμενεις, αλλα και εκει προσπαθω  :)

υγ οσο για τον λακη, δεν λες παλι καλα που απεκτησα εναν σακο του μποξ εδω μεσα  :2funny:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
 θενξ παντως... δυστηχως εχω ξεφυγει απο τον τροπο ζωης που επρεπε να κανω στην ηλικια μου και δεν ξερω και εγω για ποιον λογο... Οσο μπορω προσπαθω να τα κανω ολα... οτι μπορω , οπως μπορει ο καθενας τυπε.. θενξ  :)

οσο για φοιτητικη ζωη δυστηχως για να κανεις φοιτητικη ζωη πρεπει να εισαι εκτος της πολης που διαμενεις, αλλα και εκει προσπαθω  :)

υγ οσο για τον λακη, δεν λες παλι καλα που απεκτησα εναν σακο του μποξ εδω μεσα  :2funny:

πηρα σιτι τουρ

μπες μσν

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525

;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Κατα τα αλλα δεν εχεις λεφτα κ ανεργιες .
Και ασε τα μσν πηγαινε να διαβασεις να μαθεις γραμματα
ρε τυπε ποσες φορες θα το πουμε οτι η πλειοψηφια ελληνων εχει λεφτα και κλαιγεται επειδη χαλαει λιγοτερα απο οτι παλια?  :grin:

ασε τον καθενα να λεει για οικονομικη κριση ενω δεν εχει ιδεα τι εστι κριση και απο που προερχεται

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

απ τη χοντρη μαζα καταπιεσης που λεγεται νωντας δε θα ξεφυγεις

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ρε τυπε ποσες φορες θα το πουμε οτι η πλειοψηφια ελληνων εχει λεφτα και κλαιγεται επειδη χαλαει λιγοτερα απο οτι παλια?  :grin:

ασε τον καθενα να λεει για οικονομικη κριση ενω δεν εχει ιδεα τι εστι κριση και απο που προερχεται

gt ειδες ποτε να κλαφτω ρε ηλιθιο κατασκευασμα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom