You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ετοιμαζομαιπου σαι ρε λαστ τυπε
το βραδυ εχω να στηθω εξω απ το κολωνου 30β να λιανισω ενα κοτοπουλο
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
με τον κωλο θα ρθεις? τεσπα..ετοιμαζομαι
εγω θα ειμαι πολυ ομορφος σημερα, αφου θα ειναι η τζωρτζιαννα
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ελα τωρα.. ασε της μαλακιες..Μέσα στην πρωτοτυπία οι Νωντοτυποι
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ετοιμαζομαι
πηρα σιτι τουρ
μπες μσν
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
γιατι ρε βαρουλη? τι προβλημα εχεις εσυ? ωραια ζωη εχεις, δουλεια εχεις, εξοδα δεν εχεις,μισθο εχεις
σπιτι εχεις αμαξι εχεις ( μετρας για τον λακη33)
τι αλλο θες
Αφου ρε Σταματη εισαι πιτσιρικας ακομα, που να τα βρεις ρε τυπε τα λεφτα και το σπιτι? Καθεσαι και χαλιεσαι με τον αλλο το σχιζοφρενη το Λακη . Ηρεμησε λιγο, σε εχει φαει απο τα 22 σου το αγχος για τα φραγκα, στις μισες κριτικες σου γραφεις πως δε σου σηκωνεται απο το αγχος. Χαλαρωσε, κανεις κακο στον εαυτο σου, δεν το βλεπεις? Ελεος, μικρο παιδι εισαι, κοιτα να απολαυσεις τη φοιτητικη ζωη τωρα που μπορεις, γαμα φοιτητριουλες, κανε καφριλες με τους φιλους σου, περνα καλα!
κοτοπουλακι μου
Ρε συ Νωντα αυτη η Τζωρτζιανα που λεει ο Σταμ αξιζει? Δεν την εχω δοκιμασει ποτε, ψιλοξεπετα μου φαινεται... Εχεις αποψη?
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
κουκλακι μου εσυμε τον κωλο θα ρθεις? τεσπα..
εγω θα ειμαι πολυ ομορφος σημερα, αφου θα ειναι η τζωρτζιαννα
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Αφου ρε Σταματη εισαι πιτσιρικας ακομα, που να τα βρεις ρε τυπε τα λεφτα και το σπιτι? Καθεσαι και χαλιεσαι με τον αλλο το σχιζοφρενη το Λακη . Ηρεμησε λιγο, σε εχει φαει απο τα 22 σου το αγχος για τα φραγκα, στις μισες κριτικες σου γραφεις πως δε σου σηκωνεται απο το αγχος. Χαλαρωσε, κανεις κακο στον εαυτο σου, δεν το βλεπεις? Ελεος, μικρο παιδι εισαι, κοιτα να απολαυσεις τη φοιτητικη ζωη τωρα που μπορεις, γαμα φοιτητριουλες, κανε καφριλες με τους φιλους σου, περνα καλα!
Ρε συ Νωντα αυτη η Τζωρτζιανα που λεει ο Σταμ αξιζει? Δεν την εχω δοκιμασει ποτε, ψιλοξεπετα μου φαινεται... Εχεις αποψη?
πηρα σιτι τουρ
μπες μσν
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
την ειχα παρει οταν ειχε ξεκινησει τη τζωρτζιανα,εχω κριτικη...Ρε συ Νωντα αυτη η Τζωρτζιανα που λεει ο Σταμ αξιζει? Δεν την εχω δοκιμασει ποτε, ψιλοξεπετα μου φαινεται... Εχεις αποψη?
απο τοτε (περιεργως) δεν την ξαναπηρα,τι να σου πω
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
θενξ παντως... δυστηχως εχω ξεφυγει απο τον τροπο ζωης που επρεπε να κανω στην ηλικια μου και δεν ξερω και εγω για ποιον λογο... Οσο μπορω προσπαθω να τα κανω ολα... οτι μπορω , οπως μπορει ο καθενας τυπε.. θενξΑφου ρε Σταματη εισαι πιτσιρικας ακομα, που να τα βρεις ρε τυπε τα λεφτα και το σπιτι? Καθεσαι και χαλιεσαι με τον αλλο το σχιζοφρενη το Λακη . Ηρεμησε λιγο, σε εχει φαει απο τα 22 σου το αγχος για τα φραγκα, στις μισες κριτικες σου γραφεις πως δε σου σηκωνεται απο το αγχος. Χαλαρωσε, κανεις κακο στον εαυτο σου, δεν το βλεπεις? Ελεος, μικρο παιδι εισαι, κοιτα να απολαυσεις τη φοιτητικη ζωη τωρα που μπορεις, γαμα φοιτητριουλες, κανε καφριλες με τους φιλους σου, περνα καλα!
οσο για φοιτητικη ζωη δυστηχως για να κανεις φοιτητικη ζωη πρεπει να εισαι εκτος της πολης που διαμενεις, αλλα και εκει προσπαθω
υγ οσο για τον λακη, δεν λες παλι καλα που απεκτησα εναν σακο του μποξ εδω μεσα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
πηρα σιτι τουρ
μπες μσν
Κατα τα αλλα δεν εχεις λεφτα κ ανεργιες .
Και ασε τα μσν πηγαινε να διαβασεις να μαθεις γραμματα
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
πηρα σιτι τουρ
μπες μσν
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
θενξ παντως... δυστηχως εχω ξεφυγει απο τον τροπο ζωης που επρεπε να κανω στην ηλικια μου και δεν ξερω και εγω για ποιον λογο... Οσο μπορω προσπαθω να τα κανω ολα... οτι μπορω , οπως μπορει ο καθενας τυπε.. θενξ
οσο για φοιτητικη ζωη δυστηχως για να κανεις φοιτητικη ζωη πρεπει να εισαι εκτος της πολης που διαμενεις, αλλα και εκει προσπαθω
πηρα σιτι τουρ
μπες μσν
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Κατα τα αλλα δεν εχεις λεφτα κ ανεργιες .
γτ ειπα εγω ποτε οτι δεν εχω λεφτα?
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
θενξ παντως... δυστηχως εχω ξεφυγει απο τον τροπο ζωης που επρεπε να κανω στην ηλικια μου και δεν ξερω και εγω για ποιον λογο... Οσο μπορω προσπαθω να τα κανω ολα... οτι μπορω , οπως μπορει ο καθενας τυπε.. θενξ
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ρε τυπε ποσες φορες θα το πουμε οτι η πλειοψηφια ελληνων εχει λεφτα και κλαιγεται επειδη χαλαει λιγοτερα απο οτι παλια?Κατα τα αλλα δεν εχεις λεφτα κ ανεργιες .
ασε τον καθενα να λεει για οικονομικη κριση ενω δεν εχει ιδεα τι εστι κριση και απο που προερχεται
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
απ τη χοντρη μαζα καταπιεσης που λεγεται νωντας δε θα ξεφυγειςθενξ παντως... δυστηχως εχω ξεφυγει απο τον τροπο ζωης που επρεπε να κανω στην ηλικια μου και δεν ξερω και εγω για ποιον λογο... Οσο μπορω προσπαθω να τα κανω ολα... οτι μπορω , οπως μπορει ο καθενας τυπε.. θενξ
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
εαν δεν ειχε μπει στην ζωη μου αυτη η πουτανα θα ειχα τραβηξει αλλο δρομο..
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ρε τυπε ποσες φορες θα το πουμε οτι η πλειοψηφια ελληνων εχει λεφτα και κλαιγεται επειδη χαλαει λιγοτερα απο οτι παλια?
ασε τον καθενα να λεει για οικονομικη κριση ενω δεν εχει ιδεα τι εστι κριση και απο που προερχεται
gt ειδες ποτε να κλαφτω ρε ηλιθιο κατασκευασμα?
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
την ιωαννα την εχεις παρει?θα τη δοκιμασω