LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
des edo
![]()
![]()
![]()
Πόσα κάνεις σκουώτ μπούλη;
des edo
![]()
![]()
![]()
δεν ειναι λαθος οι αναπνοες του και που μιλαει τοσο πολυ?
Πόσα κάνεις σκουώτ μπούλη;
σας εχω ολους του λαπαδες απο το θρεντ του γυμναστηριου
ειδικα την κουραδα τον γαμαικανο με τα πλακακια μπανιου
Πλακάκια στο μπάνιο σου δεν έχεις εσύ, σε γιαπί μένεις;
Πόσα κάνεις ρε, άσε τα γυμνασιοσχόλια. 100 κιλά μοσχάρι, το ύψος όμως δεν το πες για να μη φανεί ότι είσαι αρκούδα
εσυ με βλεπεις με κυαλια στουμπο
αν παμε μαζι τζυμ θα σε εχω να μου δινεις το τσοκ στα χερια για το γκριπ κ να μου ανακατευεις την γουει με γευση μπλουμπερις
τωρα ενωσαμε τις δυναμεις μας και γιναμε ενα, το πιο ισχυρο ον του συμπαντος, ο νωντομεμοςμεχρι τωρα τρωγατε το καυλι ο καθενας ξεχωριστα , απο εδω και περα θα τον τρωτε και οι δυο ταυτοχρονα![]()
![]()
τωρα θα βαλω και εγω καινουριο αβαταρ να σας σνομπαρωτωρα ενωσαμε τις δυναμεις μας και γιναμε ενα, το πιο ισχυρο ον του συμπαντος, ο νωντομεμος
θα σε σκισουμε πιτζαμουλη![]()
μεχρι τωρα τρωγατε το καυλι ο καθενας ξεχωριστα , απο εδω και περα θα τον τρωτε και οι δυο ταυτοχρονα![]()
![]()
γιατι εχεις μια ταση να προσβαλεις τον αλλον? θα σου αρεσε να στο λενε εσενα?στο τει δεν σου μιλανε τα παιδια?περιμενεις ολη μερα να μπεις εδω μεσα να μιλησεις με νικνειμς?
γιατι εχεις μια ταση να προσβαλεις τον αλλον? θα σου αρεσε να στο λενε εσενα?
εμενα στα αρχιδια μου, αφου δεν με ξερεις καν, αντιθετα με σενα που λιωνεις 24ωρα εδω μεσα...
παλια ειχες 10 μερες να βγεις απο εδω..
ε εισαι αδιορθωτος στην κυριολεξια.. σαλτα γαμησου..σου αρεσει να κοιτας τα στατιστικα στο προφιλ μου?μηπως με εχεις ερωτευτει?