TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
σωπα ρε γαμια.. θα σου φυγει κανας ποντος![]()
σωπα ρε γαμια.. θα σου φυγει κανας ποντος![]()
μπα? βγηκες απο τον καδο που κρυβοσουνα πιτζαμουλη?σωπα ρε γαμια.. θα σου φυγει κανας ποντος![]()
ειχε τσαμπιονς λιγκ σημερα φασιστακιμπα? βγηκες απο τον καδο που κρυβοσουνα πιτζαμουλη?![]()
δεν κοιμασαι
παλι στον κουβα πηγες πιτζαμουλη?ειχε τσαμπιονς λιγκ σημερα φασιστακι![]()
υγ
η κοσμοσια σας χυνει![]()
οχι σημερα καλα πηγα.. μια χανω μια κερδιζω...παλι στον κουβα πηγες πιτζαμουλη?
δεν υπαρχει κοσμοσια, μονο νωντοσια υπαρχει, ειμαστε πολλοι, ειμαστε παντου και θα σε παμε μαρουλι σταματακη, το νου σου![]()
ο λογος που δεν εχεις φαει καταρα σημερα ειναι γιατι σε λυπηθηκαμε υστερα απο τοσες μερες που σε παμε αιμαοχι σημερα καλα πηγα.. μια χανω μια κερδιζω...![]()
η νωντοσια δεν εχει τοσο υσχηρες καταρες γιατι αν ηταν τοσο δυνατες θα μουν ταπι τωρα.. αλλα δεν χαρης στον πλουσιο σε ικανοτητες εγκεφαλο μου ξεπερναω καθε εμποδιο![]()
ασε ρε .... να κρυφτω απο ποιον?ο λογος που δεν εχεις φαει καταρα σημερα ειναι γιατι σε λυπηθηκαμε υστερα απο τοσες μερες που σε παμε αιμα
επισης εισαι τυχερος γιατι σημερα ο ΝΩΝΤΑΣ κοιμηθηκε νωρις να ξεκουρασει την θεϊκη κορμαρα του υστερα απο τα γαμισια που ριξαμε και τα φαλαφελ που φαγαμε προχθες που κρυβοσουνα στους καδους της φυλης για να μη σε βρουμε και σε σκισουμε![]()
Ξέρω που!!!!! μένεις πρόσεχε μην μου κολλάς.
Νταξ;![]()
Καλή σου μέρα αδερφέ.καλημέρα φίλοι![]()
![]()
λούτσε αυτήν την γραβάτα την είχες φορέσει κάποτε;![]()
.....σε περιμένει !![]()
![]()
![]()
![]()
τη γαμησες μανσε δουλεύω
δουλεύω
ρ αμετβ δουλεύω [ðu'levo]
1 εργάζομαι
Δουλεύω πολύ.
2 αποφέρω κέρδη
Το μαγαζί της δουλεύει καλά.
3 λειτουργώ
Η τηλεόραση δε δουλεύει.
Το μυαλό του δε δουλεύει όπως άλλοτε.
ρ μετβ δουλεύω κοροϊδεύω
δουλεύω κπ
τα ήθελε η κρεάτινη μάζα που η ίδια αποκαλεί "κώλο" τηςτη γαμησες μαν![]()
τα ήθελε η κρεάτινη μάζα που η ίδια αποκαλεί "κώλο" τηςδεν χαρίζω κάστανα εγώ ;)
λούτσε αυτήν την γραβάτα την είχες φορέσει κάποτε;![]()