King Of East
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Μη μου πειράζετε τον apolyto_arseniko είναι στην εποπτεία μου μέχρι να φέρω τη Πόλη στους Έλληνες
γιωτο μορτη δεν εχεις υπηρεσια σημερα?
η βγηκες για καμακι?
ετσι να ανεβαινουμε λιγο
οχι ρε τυπε αυτο το ειπα εγωεγω το ειπα και αυτο??
Ρε μαναρακι dimitris999Τα ίδια και τα ίδια.
quardeen = πούτσοι και γυμναστική (μας τα πρήξε όλο τα ίδια εντάξει μας καύλωσες φτάνει)
Η συνεισφορά σου είναι επιεικώς ανεπαρκέστατη...αν λάβουμε υπόψιν ότι διαθέτεις κώλο κ βυζιά κ ποστάρεις ξένα.Εγω ποσταρω αβερτα φωτο περισσοτερο απο πολλους εδω μεσα και απο καποιους που γιαυτο τον λογο ειναι τιμημενοι και αν ημουν αρσενικο προφιλ θα ημουν τιμημενο χ2...ΕΣΥ τι στο πουτσο προσφερεις απτο να εισαι ενα κλωναρακι ξεβρακωτο εεεεε?????????
ΠΕΡΣΟΝΑ καμ μπακκκκκκκκκκ
Συμφωνώ μαζί σου !
Η quardeen δεν ενοχλεί με κανέναν τρόπο κι ούτε πείραξε ποτέ κανέναν !
Η vilma η οποία άκουσα ότι είναι Mουνάρα γύρω στο 1,86m κερδίζει το σεβασμό αυτόματα !
Η velvy το συμπηκνωμένο μπιφτέκι (παχουλό μπάζο) η οποία είναι και κοντοστουπα (1,55m) μπαναρίστηκε και κατόπιν μoυταρίστηκε.
Η Λουκρητία - Silva (ίδιο πρόσωπο - έχουν ακριβώς ίδιες απόψεις, τσακώνονται με ακριβώς τα ίδια άτομα, συμπαθούν ακριβώς τα ίδια άτομα, έχουν πανομοιότυπο τρόπο έκφρασης και γράφουν στα ίδια threads) είναι απλά μια σιχαμένη γεροντοκόρη που επειδή ο Θεός την έκλασε κανονικότατα, Ξεχυλίζει από ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΉ ΖΉΛΙΑ για οποιαδήποτε Sexy γκόμενα βλέπει σε fotos (και σίγουρα και στην πραγματικότητα έξω - εάν βγαίνει ποτέ).
Η μουνίτσα πάλι, είναι συμπαθητική κι έχει άποψη την οποία πάντα ξέρει να υποστηρίξει με ακλόνητα επιχειρήματα. Eίναι και ψαγμένο άτομο.
Rythm, Erinal και Αντιγόνη δεν τις ξέρω.
Όσο αφορά τον απόλυτο.... ΈΛΕΟΣ ! Μπορεί κανείς να φανταστεί το site χωρίς τον Απόλυτο ??? Είναι δυνατόν ???
Ο Άνθρωπος δεν παίζεται ! Είναι ΜΟΡΦΉ ! Εγώ προσωπικά τον πάω με 1000 όπως και πολλοί άλλοι
γιωτο μορτη δεν εχεις υπηρεσια σημερα?
η βγηκες για καμακι?
ετσι να ανεβαινουμε λιγο
πού τον είδεςΜήτσο κιπ ιτ κλάσι
Ψυχραιμα ρε τυπε
καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται.
ΠΕΡΣΟΝΑ καμ μπακκκκκκκκκκ
Ελα πες μας...Ποσα προσωπα και ποσα νικ εχεις....
Ο απολυτος αρσενικος προσπαθει
να βγαλει τρελη την εριναλ επειδη τον ξεβρακωσε.
Αυτο ειναι ολο.
Μην μπερδευεσαι ειναι πολυυυυ απλα τα πραγματα
Εγω παντως τον γαμαω συχνα!Ο Περσόνας δηλαδή αν γυρίσει τι θα γίνει;
Eίναι ο "γαμάω" του forum?
Ο απολυτος αρσενικος προσπαθει
Αυτο ειναι ολο.
ελα ρε γιωτομορτηΟ απολυτος αρσενικος προσπαθει
Αυτο ειναι ολο.
ηρθε και η δικη σου ωρα.... η ωρα για γλεντι !!!!!
Εγω παντως τον γαμαω συχνα!