διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Γύρισα καιΝαι καλά..
Για γύρνα 1 σελίδα πίσω..
Γύρισα καιΝαι καλά..
Για γύρνα 1 σελίδα πίσω..
εγω δεν ειπα κατι τετοιοαγαπουλης ειναι που τον τσακωσα στο τουιτερ και εφτασε στο σημειο να λεει οτι ειμαι ο μπολ, κατι τετοιο ειδα αααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
ποσα σου δινει ο αντισθενης?
εμενα μου υποσχεθηκε στα 50.000 ποστ μια καφετερια
και στα 55.000 ενα αυθεντικο μασελακι απο γκρανι
μιλας για πραξικοπημα δηλαδη τυπε?[move][size=50pt]Άμεσα μπανάρισμα στον Αντισθένη!!! [/size] [/move]
εγω δεν ειπα κατι τετοιο
Θα σας παρακαλέσω να μην με βραχυκυκλώνεται διδα Ερι.αγαπουλης ειναι που τον τσακωσα στο τουιτερ και εφτασε στο σημειο να λεει οτι ειμαι ο μπολ, κατι τετοιο ειδα αααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
σκεψου ομως οτι αν σε ξεδοντιασουν ισως να μην σε χυλοπιτιασωΑκομα και αν με ξεδοντιασουν δεν προκειται να αποκαλυψω το αφεντικο μου Ειναι πολλα τα λεφτα αρη
να βγουν τα ποστ στην φορακατι ελεγε ο λοπεζ οτι ειπες
παρε τηλ αμεσα τον λακις .....ανατροπη στο σαιτ......μιλας για πραξικοπημα δηλαδη τυπε?
[move][move][size=50pt]Άμεσα μπανάρισμα στον Αντισθένη!!! [/size] [/move]
σκεψου ομως οτι αν σε ξεδοντιασουν ισως να μην σε χυλοπιτιασω
τυπε γινει το πραξικοπημα και πεσει στα χερια του λακη το σαιτ θα πεσει πολυ λογοκρισιαπαρε τηλ αμεσα τον λακις .....ανατροπη στο σαιτ......
ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Υ.Γ. Φερτε πισω τον περσονα!!!! νομιζω εχει πιασει την καφετερια
Ο Περσόνας τι ρόλο βαράει; Είναι admin?
Ο SPEED είναι λελές !
Όσες φορές γαμάς εσύ σαν Έλληνας την ημέρα, τόσες φορές "γαμάει" αυτός τον μήνα (είναι Γερμανός που ζει στην Ελλάδα)
να βγουν τα ποστ στην φορα
να λαμψει η αληθεια
ελα ρε ο αχαχουχας ηταν τυποςξυπνα ο αχαχουχας μεσα σου ετσι;
Δε με ενδιαφερει αν ειναι λελες η τρελελες και ποσο γαμαει η δε γαμαει. Απλα μου τη σπαει γιατι εχει 11 χιλιαδες ποστ και τα μισα ειναι απαντησεις στη στηλη transexual, που αν καποιος εχει πει κοπελα, αντι για τραβελι, πεταγεται και του λεει: που την ειδες την κοπελα και κατι τετοια κουφα. Η στις αγγελιες. - Πουλαω playstation3 250 euros - SPEED: Oυτε 100 δε πιανει.
εγω δεν ειπα κατι τετοιο