kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
προκάλεσες ;) γενικά προκαλείς ;) διάφοραΔεν εβρισα....
προκάλεσες ;) γενικά προκαλείς ;) διάφοραΔεν εβρισα....
προκάλεσες ;) γενικά προκαλείς ;) διάφορα
τζαμπα καιει η λαμπα.....μην του βαζεις μαρινελα......μονο νικο.....Σε προκαλώ
Βρες ένα άλλοθι ή πες μου την αλήθεια
Σε προκαλώ
Βλέπεις μου έγινες πολύ κακιά συνήθεια
Σε προκαλώ
Πες μου τι κρύβεται πια πίσω από σένα
Σε προκαλώ
Παραλειπόμενό σου μ έκανες και μένα
Γιατρέ, δεν θέλω να βλέπω τα μούτρα του τσομπάνη.Καλησπέρα ...
Δε μου λέτε κάτι..
Κάνετε όλοι τόσο ωραίο χαβαλέ μεταξυ σας, κάποιοι χρόνια...
Εχετε σκεφτεί ποτε να βρεθείτε ορισμένοι?
Πχ baros με stam και kosnik, memeosan με taftaar και px75, gl με διομήδη και rythm...
Λέω τυχαία...
Αλλωστε δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα...κομπλεξισμοι δεν πρόκειται να υπαρξουν στα σεξουαλικά...βλέπω χαβαλε τρελο κάνετε εδω....
Δηλαδη σκεφτόμουν πόσο απομονωμένα και μοναχικα είναι τα μέλη ενος φόρουμ που κρυβομαστε πίσω απο την ανωνυμία μας για να χαβαλεδιάσουμε.
Καποτε δεν πίστευα ουτε και τα παιδιά που έπαιζαν στο playstation μπασκετ...ενω η μπάλα ήταν στην ντουλάπα...οι φίλοι τους στα σπίτια...και το γηπεδάκι απέναντι άδειο...
Είναι απιστευτη η σημερινή αποξένωση. Ισως είμαι επηρεασμένος και με αυτα που βλέπω στη δουλεια...
Τέλος πάντων...
αυτα...και συγνωμη αν σας ξενερωσα...συνεχίστε το χαβαλέ σας...
Καλο βράδυ σε όλους σας...
Γιατρέ, δεν θέλω να βλέπω τα μούτρα του τσομπάνη.
Μπορούμε να πάμε στην ομάδα του φίλου μου του Βαρου μαζί με την Ρυθμ;
Nομίζεις.προκάλεσες ;) γενικά προκαλείς ;) διάφορα
μαν δεν γινεται τιποτα....θες δεν θες θα με φας στα μουτρα αφου μας εχρισε ζευγαρι......Γιατρέ, δεν θέλω να βλέπω τα μούτρα του τσομπάνη.
Μπορούμε να πάμε στην ομάδα του φίλου μου του Βαρου μαζί με την Ρυθμ;
μαλλον τωρα που το βλεπω ο σαρουλης ειναι πολυ προχω.....θελει να μας δει σε παρτουζα μαζι με την ρυθμ
φερε εσυ ενα και ας το φαει ο διομηδης το πολυ πολυ που ειναι και πονεμενος φετος ως αεκτζηςΓουσταρεις στραπονακι ανωμαλο αγορι?????
Εγω που είμαι μουνάκιας όμως τί θα γίνει;Γουσταρεις στραπονακι ανωμαλο αγορι?????
φερε εσυ ενα και ας το φαει ο διομηδης το πολυ πολυ που ειναι και πονεμενος φετος ως αεκτζης
Εγω που είμαι μουνάκιας όμως τί θα γίνει;
Τι να εννοει η ποιητρια???....Τζατζικι στο σουβλακι??ΕΓω λεω να αφησετε στην ακρη τις προκαταληψεις και να το ευχαριστηθουμε με ολους τους δυνατους τροπους.......
εννοει να βαλουμε το στραπον στον κωλο της στο τελος.....Τι να εννοει η ποιητρια???....Τζατζικι στο σουβλακι??
εννοει να βαλουμε το στραπον στον κωλο της στο τελος.....
Μα αυτο αν δεν κανω λαθοs ειναι στην ...αρχη, για να δεσει η γνωριμιαεννοει να βαλουμε το στραπον στον κωλο της στο τελος.....