Καλησπέρα ...
Δε μου λέτε κάτι..
Κάνετε όλοι τόσο ωραίο χαβαλέ μεταξυ σας, κάποιοι χρόνια...
Εχετε σκεφτεί ποτε να βρεθείτε ορισμένοι?
Πχ baros με stam και kosnik, memeosan με taftaar και px75, gl με διομήδη και rythm...
Λέω τυχαία...
Αλλωστε δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα...κομπλεξισμοι δεν πρόκειται να υπαρξουν στα σεξουαλικά...βλέπω χαβαλε τρελο κάνετε εδω....
Δηλαδη σκεφτόμουν πόσο απομονωμένα και μοναχικα είναι τα μέλη ενος φόρουμ που κρυβομαστε πίσω απο την ανωνυμία μας για να χαβαλεδιάσουμε.
Καποτε δεν πίστευα ουτε και τα παιδιά που έπαιζαν στο playstation μπασκετ...ενω η μπάλα ήταν στην ντουλάπα...οι φίλοι τους στα σπίτια...και το γηπεδάκι απέναντι άδειο...
Είναι απιστευτη η σημερινή αποξένωση. Ισως είμαι επηρεασμένος και με αυτα που βλέπω στη δουλεια...
Τέλος πάντων...
αυτα...και συγνωμη αν σας ξενερωσα...συνεχίστε το χαβαλέ σας...
Καλο βράδυ σε όλους σας...
δεν ειναι αυτο.. προσωπικα κραταω κακια σε αρκετα μελη.. διοτη μιλανε χωρις λογο
ειμαι μνησικακος με αρκετους τι να κανουμε
ασχετα δε που αν βρεθω με καποιον απο κοντα και πω οτι ειμαι ο σταμ θα πεσουν αγκαλιες και φιλια αφου ειμαι τοσο χαι κλασ
απλα δεν μου κολαει φιλτατε.. το να βρεθω εγω με τον μπαρο που ειναι 10 χρονια μεγαλυτερος μου, αλλιως βλεπει αυτος την ζωη αλλιως εγω... το μονο ιδιο ενδιαφερον που εχουμε ειναι οι ιεροδουλες, και η μπαλα.. τιποτα αλλο δεν ξερω..
επεισης εαν εχεις δει οι περισσοτεροι, αγαπουλη με ανεβαζουν αγαπουλη με κατεβαζουν, εαν λοιπον ενας απο δαυτους μου εδεινε το χερι για το < χαρηκα> εγω δεν θα του το εσφιγγα, οχι για θεμα αγενιας αλλα οτι εχω θιχτει παρα πολυ
αυτα...