treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
στη δουλεια![]()
οντως δυσκολο το warcraft
ειναι κ αβολες οι κωλοκαρεκλες του δημοσιου
αλλα αφου δεν υπαρχει κρατος τι περιμενεις
στη δουλεια![]()
καλη φαση.......![]()
εχεις βυζαρες λεει ο βαρουληςεχω δουλεια τυπε..μαυρη αλλα κατι βγαζω..
και που ειναι το κακο δηλαδη ? το γυμ για μενα ειναι τροπος ζωης..
απο το να καθομαι και να γινεται ο κωλος μου ισα με δυο καρεκλες σαν του νωντα καλυτερο![]()
οντως δυσκολο το warcraft
ειναι κ αβολες οι κωλοκαρεκλες του δημοσιου
αλλα αφου δεν υπαρχει κρατος τι περιμενεις
οχι ειμαι φρι λαντσερ...![]()
Σκεφτομαι να ανοιξω θρεντ ψηφοφοριας με θεμα "Ποιοι πιστευετε οτι εχουν πηδηξει γυναικες μελη του μπου μη επαγγελματιες"....Τι λες????
Nίτσα ξέρεις την μεγαλύτερη τούρκικη λέξη;
λεω να κατσεις στα αυγα σου......Σκεφτομαι να ανοιξω θρεντ ψηφοφοριας με θεμα "Ποιοι πιστευετε οτι εχουν πηδηξει γυναικες μελη του μπου μη επαγγελματιες"....Τι λες????
κανε αιτηση για μοντ στο μπου μαν.....πληρωνουν καλα και εγκαιραΚαλα κι εγω μια χαρα!...ψαχνω για καμια δουλεια αλλα τπτ μεχρι στιγμης!...
![]()
οχι ειμαι φρι λαντσερ...![]()
και ο βαρουλης εχει μαγουλακια ισα με ενος 5χρονου.. περιεργο για εναν 30αρη.. τι σκατα τρωει ποια..εχεις βυζαρες λεει ο βαρουλης![]()
![]()
Πότε θα με τιμήσεις εμένα ?λεω να κατσεις στα αυγα σου......κανε αιτηση για μοντ στο μπου μαν.....πληρωνουν καλα και εγκαιρα
με το ποσο ?οχι ειμαι φρι λαντσερ...![]()
σε λαθος ανθρωπο μιλαςΠότε θα με τιμήσεις εμένα ?![]()
Cekoslavaklilastiramadiklarimizdanmisiniz.φοβαμαι να πω οχι αλλα θα το πω
και ο βαρουλης εχει μαγουλακια ισα με ενος 5χρονου.. περιεργο για εναν 30αρη.. τι σκατα τρωει ποια..![]()
μαλλον ποτέ μαν.....Πότε θα με τιμήσεις εμένα ?![]()
προωθηθηκε στο Λακη , αυριο θα χεις απαντηση.Σκεφτομαι να ανοιξω θρεντ ψηφοφοριας με θεμα "Ποιοι πιστευετε οτι εχουν πηδηξει γυναικες μελη του μπου μη επαγγελματιες"....Τι λες????
Cekoslavaklilastiramadiklarimizdanmisiniz.![]()
με το ποσο ?