Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
για πες ονοματαΠολλους αγαμητους θα προσθετα....
για πες ονοματαΠολλους αγαμητους θα προσθετα....
και πολους δηθεν...Πολλους αγαμητους θα προσθετα....
Να τα πάρω εγω τα 1.000€ και να τον γράψουμε στ'αρχίδια μας τον τσομπάνη;λεμπρον δικε μου ,
ζητα του ενα iban να του στειλουμε ενα χιλιαρικο να σταματησει να μας πρηζει τα αρχιδια.
esy man pos ki egines timimenos?Να τα πάρω εγω τα 1.000€ και να τον γράψουμε στ'αρχίδια μας τον τσομπάνη;
γραμμενο τον εχουμε αλλα τεσπα οτι θεςΝα τα πάρω εγω τα 1.000€ και να τον γράψουμε στ'αρχίδια μας τον τσομπάνη;
αποκαλυφθηκε ο 3λαλουν επιτελους :oesy man pos ki egines timimenos?![]()
να σου παει.Βαριεμαι....
Εκτιμήθηκε η προσφορά μου στον παρόντα ιστότοπο.esy man pos ki egines timimenos?![]()
αποκαλυφθηκε ο 3λαλουν επιτελους :o
;)αποκαλυφθηκε ο 3λαλουν επιτελους :o
Έγινες κύριος μήπως σε σεβαστούνε;;;;δε με εχουν καλο τυπε!...θα κανω παραπονα!
![]()
καταλαβαμε , πας γυμναστηριο.καλα ρε φιλε, ποσα ζωα κυκλοφορουν εκει εξω ηθελα να ξερα?
κανω διαδρομο στο γυμναστηριο, ερχεται ενας μακακας βουλγαρος που γνωριζω και καιρο και αρχηζει τα δικα του, σε μια στιγμη μου ηρθε ενα κυμα μποχας στην μυτη μου, πηγα να ξερασω, καλα ρε μαλακα ποιος εκλασε?
εγω λεει, και γελαγε ο μαλακας οχι τιποτα αλλο![]()
![]()
![]()
ολοι οι βουνισιοι εχουν κατεβει εδω να πουμε.. δεν ειναι τιποτα, ανθρωπινο ειναι, αλλα ειναι ασεβεια προς στον αλλον οταν το κανεις αυτο.. υποχρεωμενος ειναι ο αλλος να μυρισει τα εντερικα σου? Κανε μια βολτα και πεταξε της ποιο περα ρε αδερφε και γυρνα να συνεχισουμε..
ρε που μπλεξαμε
Αloh....a