ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
θα παίξω μια μαλακία για πάρτη σου κάβλα
θελω να παιξεις κιθαρα
θα παίξω μια μαλακία για πάρτη σου κάβλα
θα σου παίξω το ερωτικό του πανούση γιατί σ'αγαπώ πολύθελω να παιξεις κιθαρα
ίσως να είναι από τις λίγες φορές που λυπήθηκα μπάτσουςΠάλι δεν κατάλαβες...απλά την πήρα στα χέρια μου...μου έδειξε κ ο αδερφός μου 5 πράγματα κ δοκίμασα.
Μάλλον δεν έπαιξα κ πολύ καλά για να φώναξαν τους μπάτσους...εκτός αν φταίει το ότι τραγουδούσαμε κιόλας.
θελω να παιξεις κιθαρα
Αποχωρώ κ κλείνω την πόρτα...να σας αφήσω τα δυο σας.θα σου παίξω το ερωτικό του πανούση γιατί σ'αγαπώ πολύ
Μπα...χτύπησε κουδούνι κ αμέσως σταμάτησε η τελετή...τους γείτονες πρέπει να λυπάσαι....ίσως να είναι από τις λίγες φορές που λυπήθηκα μπάτσους
θα σου παίξω το ερωτικό του πανούση γιατί σ'αγαπώ πολύ
καλά γαμώ τη γκρίνια σου, κάνε παραγγελιάα. καλα διαλεγω να βαρεσεις μαλακια.
θα έχει και χαμούρεμα μετά από αυτό όμως. Δεν θα αντέξω την ένταση
θα έχει και χαμούρεμα μετά από αυτό όμως. Δεν θα αντέξω την ένταση
θα μου το γλύψεις πρώτα?θα κανω το μουνι σου σα σπασμενο βαζο μαγιονεζα
θα μου το γλύψεις πρώτα?
θα φορέσω και το ταγάρι που αγόρασα στο φεστιβαλ της ΚΝΕαν υποσχεθεις οτι θα ειναι απλυτο ναι.
γαμημένοι φοιτητέςΠάλι δεν κατάλαβες...απλά την πήρα στα χέρια μου...μου έδειξε κ ο αδερφός μου 5 πράγματα κ δοκίμασα.
Μάλλον δεν έπαιξα κ πολύ καλά για να φώναξαν τους μπάτσους...εκτός αν φταίει το ότι τραγουδούσαμε κιόλας.
είσαι σκέτος βάρβαρος :-*Γαμημένες γειτόνισσες γεροντοκόρες![]()
:-*
μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαιλεγε με ...βαρβαρα![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε φωνάζουν τους μπάτσους ακόμα για παραβίαση κοινής ησυχίας... :o
Και το απίστευτο είναι ότι έρχονται κιόλας.... :o :o τράπεζα αν κλέβαμε δεν θα ερχόταν τόσο γρήγορα κ άμεσα.
Αλλά ξέρω ποιος πούστης τους φώναξε...και άνοιξε βεντέτα....θα τον πάω αίμα τις ώρες μη κοινής ησυχίας.
Υ.Γ.Θα του κάνω καντάδα με ηλεκτρική κιθάρα κ δεν ξέρω ούτε να τραγουδάω,ούτε κιθάρα...
Υ.Γ.2 Μόνο να μην οπλοφορεί σαν τον Λάκη κ έχουμε άλλα.![]()
Aν και κότα,σωστά τα λες.γαμημένοι φοιτητέςαρχίζουν να σέβονται τους γείτονες μόνο όταν βγουν και οι ίδιοι στην αγορά εργασίας
![]()
αν και γουορντ καλα τα λες.....καλα παιζει κ να χεστηκες πανω σου εσυ
θα λες βρηκε κανας μπασκινας την ιπ αντρες στο μπου κ θα με γαμησει τωρα τον αριστεροαυτονομο καλλιτεχνη