Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ο πρωτος μετα τις κατσικες της παλαιστινης που πηδας;o σταμουλης εχει παρει πολυ αερα και θα ειναι ο πρωτος που θα σκισουμε![]()
Ρε φωνάζουν τους μπάτσους ακόμα για παραβίαση κοινής ησυχίας... :o
Και το απίστευτο είναι ότι έρχονται κιόλας.... :o :o τράπεζα αν κλέβαμε δεν θα ερχόταν τόσο γρήγορα κ άμεσα.
Αλλά ξέρω ποιος πούστης τους φώναξε...και άνοιξε βεντέτα....θα τον πάω αίμα τις ώρες μη κοινής ησυχίας.
Υ.Γ.Θα του κάνω καντάδα με ηλεκτρική κιθάρα κ δεν ξέρω ούτε να τραγουδάω,ούτε κιθάρα...
Υ.Γ.2 Μόνο να μην οπλοφορεί σαν τον Λάκη κ έχουμε άλλα.![]()
από το να σε σαπίσουν στα μπουνίδια οι γειτόνοι, καλύτερα οι μπάτσοι που μόνο μια παρατήρηση σου κάνουνΡε φωνάζουν τους μπάτσους ακόμα για παραβίαση κοινής ησυχίας... :o
Δε κάνω φασαρία...κάποιοι άνθρωποι απλά είναι μυγιάγγιχτοι κ παράξενοι.από το να σε σαπίσουν στα μπουνίδια οι γειτόνοι, καλύτερα οι μπάτσοι που μόνο μια παρατήρηση σου κάνουν
εσύ γιατί κάνεις φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας ρε μουνί?
Βρε βρε βρε, οποία τιμή στο φτωχικό μας.από το να σε σαπίσουν στα μπουνίδια οι γειτόνοι, καλύτερα οι μπάτσοι που μόνο μια παρατήρηση σου κάνουν
εσύ γιατί κάνεις φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας ρε μουνί?
γιατί είμαι 99,99% σίγουρος οτι εσύ φταις?Δε κάνω φασαρία...κάποιοι άνθρωποι απλά είναι μυγιάγγιχτοι κ παράξενοι.![]()
δεν ξέχεσα τον παπαζόλη σήμερα και με έπιασε στερητικόΒρε βρε βρε, οποία τιμή στο φτωχικό μας.
Γιατί είσαι προκατειλημμένος...γιατί είμαι 99,99% σίγουρος οτι εσύ φταις?
ΜήπωςΔε κάνω φασαρία...κάποιοι άνθρωποι απλά είναι μυγιάγγιχτοι κ παράξενοι.![]()
αφού δεν στην έφεραν κολάρο, παλι καλάΓιατί είσαι προκατειλημμένος...
Απλά ήμασταν 7 κ τραγουδούσαμε παίζοντας κιθάρα...σιγά.![]()
Εγώ ξεκίνησα να παίζω μόλις ψες...αφού δεν στην έφεραν κολάρο, παλι καλά
30 χρόνια παίζω κιθάρα ρε άχρηστε, μια φορά παρατήρηση δεν μου έκανε κανείς
είμαι σίγουρος για σέναΕγώ ξεκίνησα να παίζω μόλις ψες...![]()
30 χρόνια παίζω κιθάρα ρε άχρηστε, μια φορά παρατήρηση δεν μου έκανε κανείς
θα παίξω μια μαλακία για πάρτη σου κάβλαω ω ω ω
τι θα μου παιξεις?
Πάλι δεν κατάλαβες...απλά την πήρα στα χέρια μου...μου έδειξε κ ο αδερφός μου 5 πράγματα κ δοκίμασα.είμαι σίγουρος για σένα
σε δυο μέρες το πολύ θα τα παρατήσεις