Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (0 μέλη και 76 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
δικε μου πιο αμεσα αν γινεται γιατι το πρωι εχω κανονισει να σκοτωσω τα τελευταια ασημικα.

kolokatastasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
τον ξεσκεπασes...λοιπον στελνω τωρα ποιο ειναι τ κολπο και οποιος θελει μου λεει ν τον κανονισω
λοιπον ειναι μια αμερικανικη αεροπορικη εταιρια....κανει τρομερα ταξιδια σε φοβερες τιμες..αεροπορικα εισητηρια στις φθηνοτερες τιμες...και γνκ να πας σε συγκεκριμενα εστιατορια να φας πολυ φθηνα κ.τ.λ.....αυτο για να γινει πρεπει να γινεις μελος με 120 ευρω....ομως για να βγαλεις λεφτα πρεπει να δωσεις 290 ευρω και απο τοτε εχεις για παντα ολα αυτα που ανεφερα και αρχιζεις να βγαζεις λεφτα....ακουστε πως...εμενα με εγραψε αυτος ο συναγωνιστης που σας ειπα...οποιον γραφει αυτος οποιον γραφει ο απο πανω του και γνκ ολοι αυτοι που ειναι απο πανω τους(ειναι πολλοι αυτο ειναι τ καλο..)τους παιρνω κ εγω...δηλαδη εγω χωρις να χω γραψει κανεναν πηρα 200νδολλαρια μεσα σε μια βδομαδα σχεδον....200  δολλαρια ειναι καθε εξι που γραφουμε ολοι μαζι...αν γραψεις μονος σου 6 ειναι 850 δολλαριΑ  και γνκ πολλα αλλα μπονους τα οποια οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει pm να του πω λεπτομερειες...

kolokatastasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον ειναι μια αμερικανικη αεροπορικη εταιρια....κανει τρομερα ταξιδια σε φοβερες τιμες..αεροπορικα εισητηρια στις φθηνοτερες τιμες...και γνκ να πας σε συγκεκριμενα εστιατορια να φας πολυ φθηνα κ.τ.λ.....αυτο για να γινει πρεπει να γινεις μελος με 120 ευρω....ομως για να βγαλεις λεφτα πρεπει να δωσεις 290 ευρω και απο τοτε εχεις για παντα ολα αυτα που ανεφερα και αρχιζεις να βγαζεις λεφτα....ακουστε πως...εμενα με εγραψε αυτος ο συναγωνιστης που σας ειπα...οποιον γραφει αυτος οποιον γραφει ο απο πανω του και γνκ ολοι αυτοι που ειναι απο πανω τους(ειναι πολλοι αυτο ειναι τ καλο..)τους παιρνω κ εγω...δηλαδη εγω χωρις να χω γραψει κανεναν πηρα 200νδολλαρια μεσα σε μια βδομαδα σχεδον....200  δολλαρια ειναι καθε εξι που γραφουμε ολοι μαζι...αν γραψεις μονος σου 6 ειναι 850 δολλαριΑ  και γνκ πολλα αλλα μπονους τα οποια οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει pm να του πω λεπτομερειες...
απλα οποις ενδιαφερεται ας μου πει γιατι με τα παιδια της πυραμιδας επικοινωνουμε καθε μερα μεσω email και μου ειπαν οτι αυτες τις μερες θα γραψουν αλλους 4 σιγουρα....οποιος θελει να μπει να μην τους χασει τζαμπα

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
πολυ δυνατο δειχνει το κολπο , εγω ειμαι μεσα αδερφε.
στειλε π.μ να το κλεισουμε.

kolokatastasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
πολυ δυνατο δειχνει το κολπο , εγω ειμαι μεσα αδερφε.
στειλε π.μ να το κλεισουμε.
ειναι αδερφε και εγω στην αρχη ημουν καχυποπτος αλλα ισχυει και αποδειξη οτι παιρνω λεφτα...θα στα εξηγησει το παιδι της εταιριας κιολας που θα σε παω...σ στελνω p.m

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ειναι αδερφε και εγω στην αρχη ημουν καχυποπτος αλλα ισχυει και αποδειξη οτι παιρνω λεφτα...θα στα εξηγησει το παιδι της εταιριας κιολας που θα σε παω...σ στελνω p.m

Αν θες πληρωσε για μενα κ οταν τα παρω στα δινω πισω οκ??

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
αδερφε ειμαι μεσα στην τετραδα ε ? μην μου κανεις καμια στραβη πρωτος δηλωσα.
καλυτερα απο π/μ απο δω και περα γιατι ειναι πολλα μπασταρδα τριγυρω. ;)

kolokatastasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αν θες πληρωσε για μενα κ οταν τα παρω στα δινω πισω οκ??
καταλαβαινω οτι εισαι καχυποπτος ετσι ημου και εγω αλλα ελα να στα εξηγησει τ παιδι της εταιριας και αν θες γραφεσαι αλλιως φευγεις..

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

α μπράβο να βρει κ αυτό το αγόρι τν δρόμο του ...  :tooth:

Kαρδουλεs συννεφακια και τσιχλοφουσκεs......Nτεκαντανs πφφφφφφφφφφφφφφ

Να ρε  η πραγματικη

μμμ ναι αλλά είναι μπάζο  :sunglasses:

kolokatastasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
αδερφε ειμαι μεσα στην τετραδα ε ? μην μου κανεις καμια στραβη πρωτος δηλωσα.
καλυτερα απο π/μ απο δω και περα γιατι ειναι πολλα μπασταρδα τριγυρω. ;)
σου εστειλα πμ για δες και πες μου λιγο γρηγορα γιατι πρεπει να παω για ποτο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
α μπράβο να βρει κ αυτό το αγόρι τν δρόμο του ...  :tooth:

μμμ ναι αλλά είναι μπάζο  :sunglasses:

Ε οχι και μπαζο...........Μπορει να μην ειναι και για την σκαλα τηs ομορφιαs , αλλα για τα σκαλοπατια τηs πολυκατοικιαs μου, μια χαρα την κοβω :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Ε οχι και μπαζο...........Μπορει να μην ειναι και για την σκαλα τηs ομορφιαs , αλλα για τα σκαλοπατια τηs πολυκατοικιαs μου, μια χαρα την κοβω :grin: :grin: :grin:

εγώ είμαι καλύτερη  :tooth:

Συνημμένα

• εγώείμαιαλήθειαλέω.jpg
    εγώείμαιαλήθειαλέω.jpg
    119,5 KB · Εμφανίσεις: 10

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom