treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
που ειναι ο σταματης?
πρόσεχε πώς αναφέρεσαι στην πούστρα δεν σου επιτρέπω ;)μιλα καλυτερα στην πουσταρα
Η μίνι μαύρη τρυπά διαρκεί εκατοστό του δευτερόλεπτουαν στραβώσει κανένα πείραμα στο CERN και δημιουργηθεί μελανή οπή να δω αν θα γελάς μετά μπροστά στον Δημιουργό σου ;)
είπα αν στραβώσει ;) μάθε να διαβάζεις πρώτα ;)Η μίνι μαύρη τρυπά διαρκεί εκατοστό του δευτερόλεπτουμαθέ μπαλίτσα πρώτα ;)
Γράφε Ελληνικά φίλε.kalispera kai apo mena......simera ekana mia volta sti filis kai eixe ena eksairetiko na gnorizete mages sti fokaias.............kai tora asxoloumai me kati pou me evale enas sunagonistis apo do mesa kai mesa se 4 meres xoris na kano tpt exo vgalei 200 dollaria....
σορι απλα εχω πορωθει τοσο πολυ με αυτο που εγραψα πριν και οπως να ναι γραφω...Γράφε Ελληνικά φίλε.
παντως συναγωνιστες οποιος ψαχνεται για κανα λεφτο στειλτε μυ μνμ να σας πω.....γιατι ειναι γαματη ιδεα..και μενα συναγωνιστης μου το ειπε απο εδω μεσα.....σορι απλα εχω πορωθει τοσο πολυ με αυτο που εγραψα πριν και οπως να ναι γραφω...
μήπως στήνετε "πυραμίδες" φίλε ;)παντως συναγωνιστες οποιος ψαχνεται για κανα λεφτο στειλτε μυ μνμ να σας πω.....γιατι ειναι γαματη ιδεα..και μενα συναγωνιστης μου το ειπε απο εδω μεσα.....
Ντροπή σου.ταφτααρ συγγνώμη που σε αποπήρα φίλε δεν το 'θελα![]()
![]()
αφού το παίζει μαγκιάΝτροπή σου.
Πρέπει να αισχύνεσαι.
ναι αλλα οχι σαν τις αλλες που πρεπει να γραφεις ατομα για να εχεις μπονους....εγω χωρις να γραψω κανεναν εχω 200 δολλαρια...αυτο εννοεις??μήπως στήνετε "πυραμίδες" φίλε ;)
στειλε ρε δικε μου μπας και σωθουμε και εχω να δωσω τις διατροφες απο βδομαδα.παντως συναγωνιστες οποιος ψαχνεται για κανα λεφτο στειλτε μυ μνμ να σας πω.....γιατι ειναι γαματη ιδεα..και μενα συναγωνιστης μου το ειπε απο εδω μεσα.....
ναι αλλα οχι σαν τις αλλες που πρεπει να γραφεις ατομα για να εχεις μπονους....εγω χωρις να γραψω κανεναν εχω 200 δολλαρια...αυτο εννοεις??
και απο μενα συγγνωμη σκληρε(ταφ)αδερφε.αφού το παίζει μαγκιάάθεος κι έτσι
^συγγνώμη και πάλι ταφτααρ δεν το ήθελα ρε μαν![]()
![]()
σε ντολλαρς θα κονομησουμε ?ναι αλλα οχι σαν τις αλλες που πρεπει να γραφεις ατομα για να εχεις μπονους....εγω χωρις να γραψω κανεναν εχω 200 δολλαρια...αυτο εννοεις??
Εσυ τί του έκανες του παιδιού;και απο μενα συγγνωμη σκληρε(ταφ)αδερφε.
ναι αλλα οχι σαν τις αλλες που πρεπει να γραφεις ατομα για να εχεις μπονους....εγω χωρις να γραψω κανεναν εχω 200 δολλαρια...αυτο εννοεις??